שלום חברים יקרים.
היום התחיל בסדר, אמנם היה שלב בו הייתי מחוץ לבית והייתה מושאת תאווה וננתי מבטים, זה היה מראה יותר חמור מהרגיל. אני מאוד שמח שלמרות שהיה בי רצון חזק לעשות פעולה תאווה לשנות מיקום שלי, לא עשיתי זאת. עשיתי כניעה קצת אחרי זה, אמנם היא בינונית, לא מרגיש את עוצמת הכניעה לדכתי גם כתוצאה מהעייפות שלי הריכוז נחלש.
עוד מעט אעשה כניעה נוספת.
אכתוב מכתב לאבא.
אבא יקר,
אני יודע שאני עם חסרוןנות רבים, אני יודע שיש לי מה לתקן, והרבה..
מצד שני אני גם יודע כמה מעלות יש בי, כמה מיוחדות יש בי.
והכי חשוב הוא שאתה אוהב אותי בכל מצב שאני בו, ואני מצפה מעצמי להצליח מאוד מאוד!!
העניין שפעמים רבות אני מתאכזב כי אני יודע שיכולתי יותר, אז עלי לזכור טוב טוב, הלוואי ואהיה בכל יום יותר טוב מקודמו, לא למדוד את עצמי רק לפי האידיאל הסופי, כי התהליך בנוי משלבים שלבים...
אנא מלך חי וקיים עזור לי להרגיש הנהגתך וקירבתך, ולשמוח מאוד בכל מה שאתה עושה לי ובכל מקום אליו תנהיג אותי.
אנא ממך עזור לי להבין ולחיות את העובדה שחיי מונהגות על ידך, שאתה שולט על החיים שלי ולשמוח בזה שמחה גדולה, בין שהיה מה שרציתי ובין שלא, שפשוט ארצה את רצונך, יותר מזה, אשמח ברצונך אף כשאינו רצוני!!!
נכון שטעיתי, אבל כאן עצת היצר מנפחת את זה למשהו ענק, הרי הגיוני שאתן מבט, ואני שמח שזה מציק לי, שאני לא מפקיר את התחום הזה, ועובד על עצמי, ואם קולט שנגרר אחרי מבט עושה הכל לעצור את ההיגררות..
התכנון להחלמה היום:
כניעות נוספות- 2 לפחות.
התכתבות בגוגל צ'אט.
התכנון לנקיות להיום:
להשיג לפחות עשרה ויתורים כשאהיה בחוץ היום..
בעזרת אבא היקר
בית הבושת הוירטואלי לא יהיה חלק מהחיים שלי מתאריך כב' סיוון תשפ"ג