שלום חברים מדהימים, תודה על החיזוקים!!
הרגע פתחתי את המחשב ורציתי להכנס למקום אסור, אמרתי לעצמי שעכשיו זה הזמן, כי אני הולך להתחיל רצף חדש ואם ארד למצב ירוד מאוד ההבנה שזה שקר תהיה חזקה יותר ואצליח לעשות רצף גדול יותר.
מכירים את זה שאתה מרגיש זרימות חזקות בזרועות הידיים, ולחץ בבית החזה, מחשבות מפוצלות של ,כן ולא, רוצה ולא רוצה, ואז מתפשר על אמצע של קצת תאווה, קצת מהסם שמשכך כאבים אבל גם מדרדר את המחלה. אז ככה אני מרגיש עכשיו...
בחסד אבי הרחום והחנון שמרפא אותי כל יום וכל רגע, נכנסתי קודם לפורום, קראתי מה שכתבתם לי, כמה שאתם תומכים בי, וראיתי אצל נתן את הרעיון של כריעה על הברכיים וכניעה למציאותו יתברך, הרעיון קרץ לי, עשיתי זאת, נכון לעכשיו עדיין בנס נקי מאז אתמול שמח שהייתה נפילה חד פעמית ולא נגררת של נפילות. שמח ומודה לה' על ניסים ונפלאות, התאווה זורמת לי בידיים, ובכל זאת מחזיק מעמד על כפות ידיו של אבי שבשמיים.
נתן, תודה לך!! פשוט תודה...
קדושת, כנראה חבר שלך צודק!!! הפעם זו תאווה שבוערת חזק מאוד!! ובאה משום מקום..
מתרפא, לא יודע איך אני מוצא את המספר ששלחת לי כשאתה לא מחובר.
אעדכן בקצרה כי אני הולך לחפור בהמשך...
לגבי הצעדים, מקבל כמעט הכל בשלווה עם כמעט ללא לחימה, חוץ מדבר אחד שאותו אני לא מצליח לקבל ובוודאי שלא בשלווה והוא, שאני מתמודד עם מחלה שהחולי בה מרחיק אותי מאבי שבשמיים, עם זה שאני רחוק ממנו. מנסה לעבוד על זה ולקבל את זה.
לגבי הנקיות- נקי מאתמול בצהריים.
לגבי החוסר- קצת גבר מאז הנפילה אתמול, הגיוני, ורק בעזרתו יתברך יעבור.
לגבי ההתמכרות הצדדית- לצערי היו כמה נפילות קטנות, אבל ביחס לבעבר זה כמו שלוש פעמים במקום חמישים, שזה מעולה!! ניראה לי שזה מושפע מהנפילה.
לגבי התסימנים- חזרו בעוצמה!! חזרו בכל הכוח!! ומתחנן לקול ה' בכוח שיגער בהם!!!
מכתב לאבי,
אבא, אני בן שלך, ואני גם חולה, חולה בנפש, נפשי נגועה במחלה מאוד קשה, מתמכרת לסמים של תאווה, מתמכרת לאביזרייהו דגילוי עריות, זה כואב לי, יותר היה משמח אותי להיות מהבנים הבריאים שלך, מהבנים שמשמחים אותך, שעושים לך נחת רוח גדולה, ועוד חלומות של קודש... אבל איכשהו כל החלומות הללו נשארים חלומות, ואני הבן החולה שלך, הבן החלש, שמתרחק עוד ועוד מהאבא האוהב שלו!!!!
אבל...
אתה רצית כך!!! אתה החלטת לתת לי תפקיד כזה בעולם! בחרת בי להיות אחד הבנים החולים שלך, מאמין ששלחת אותי לנסות להחלים, לתת לך את הכוח לרפא אותי, לרפא את ליבי!
למה קשה לי לרצות את רצונך?? למה אני מאמין שכל מה שקורה לי ממך, אבל שזה נוגע לעניניים שמקרבים או מרחקים אותי ממך קשה לי לקבל את זה שאני רחוק ממך ומתרחק עוד ועוד??
אבא, דבר אלי, בצורות שאתה ואני יודעים, תראה לי את אהבתך אלי, תראה לי שאתה מרוצה ושמח בעבודתי בתוך האשפתות.
אבי, א-ל בעל היכולת ובעל הכוחות כולם, תן לי להבין שדווקא הבן החולה שמנסה להחלים יכול לעשות לך נחת רוח גדולה ומרוממת בצורה בלתי רגילה, תן לי להבין שזה לא משנה מה התפקיד שלי, מה שמשנה זה איך אני עושה אותו.
לסיום אבא יקר, אני מקבל את מציאותי ותפקידי, מנסה, ע"י כוחך יתברך, לעלות ולתקרב אליך, לרפא את ליבי בתוך שאר חולי עמך ישראל. לצערי עדיין לא שמח במשימה כי היא קשה לי, אבל לא נורא אתפלל אליך לשמוח בה..
לפני ששלחתי את ההודעה קראתי אותה שוב, וכמעט בכיתי...
תודה שקראתם, תודה שאתם איתי!!!