טוב אני אספר קצת על עצמי, את "שמור עיניך" הכרתי ממש במקרה דרך חבר שלי, הוא דיבר על זה כבדרך אגב...הייתי אז שנה א' בישיבה (הסדר) כמו כל מי שפה לא ידעתי איך הגעתי למצב הזה, הנפילות התחילו מגיל 16 וכשהגעתי לישיבה אמרתי לעצמי זהו!! מתחילים מחדש!!
חשוב לי לציין כי כל תקופת הזמן שלי בישיבה לא הייתי נופל, הנפילות היו רק כשהייתי חוזר הבייתה, כך שהייתי נופל פעם בשבועיים בד"כ.
בין הזמנים לעומת זאת היה קטסטרופה אחת גדולה של פריקת עול והייתי מגיע גם ל 3 פעמים ביום לפעמים!
עד ששמעתי על האתר ואחרי נפילה החלטתי להכנס והתחלתי תהליך מדהים!! הרגשתי מעולה!! זה היה באמצע זמן חורף של שיעור ב', תקופת הנקיות שלי הגיע ל 103 ימים, הייתי בטוח שזה בכיס שלי ואז...באה הנפילה, שבוע לפני הגיוס לצבא! הרגשתי זוועה אבל עודדתי את עצמי איכשהו והתחלתי מחדש בפעם השניה כבר החזקתי 25 יום, הנפילה הייתה אחרי שחזרתי מהצבא לבית (גם בצבא לא הייתי נופל, הכשרה קרבית אין זמן לנשום)
ומאז הדפוס חזר על עצמו, כל חזרה הבייתה=נפילה!
לא הרשתי לעצמי ליפול בצבא, למעט פעמיים במהלך השירות, בשתי המקרים הייתי שבת לבד בבסיס והיה מלא זמן פנוי, (פעם אחת אחרי 8 חודש בצבא, ובשניה בשבת האחרונה לשירות) כך עבר לו שירות שלם עם דפוס חוזר של נפילות בבית, מיותר לציין שעזבתי את האתר כל התקופה הזאת, שכחתי את הסיסמא...לא כיף...
חזרתי לישיבה, ואחרי כמה חודשים החלטתי שנמאס לי! אני צריך לקחת את עצמי בידיים! פתחתי משתמש חדש בשמור עיניך בהתחלה לא הייתי נמשך לאתר אבל אחרי כמה חודשים אני חוזר ובגדול!!
עשיתי עם עצמי חשבון נפש והחלטתי שאם אני רוצה להיות אדם יותר טוב, אם אני רוצה להתחתן בשנה- שנתיים הקרובות, אני חייב לעשות שינויי, חייב להתרפא!
כרגע אני כבר 18 נקי ב"ה, אני רואה סרטונים בפורטיפיי, עברתי על המדריך מחדש ולקחתי כמה כלים שימושיים, אני כותב לעצמי בנוסף, והכי חשוב- אני מכין לו"ז לכל סופ"ש שאני חוזר לבית כדי לא ליפול לזמנים ריקים.
אחרי מאבק עצמי גדול הגעתי למסקנה שאין ברירה ואני חייב להחזיר את הסינון למכשיר, ובאמת התקנתי לפני שבוע (היה לי סינון עוד לפני הצבא ובמהלך השירות החלפתי מכשיר ואז הייתי בלי כלום ממש עד לפני שבוע) אחת ההחחטות היותר קשות שהיו לי בסמן האחרון
אז...אני צריך יעוץ ממכם, אני ממש מתלבט אם להכנס לתוכנית 12 הצעדים או להמשיך בתוכנית אחרת? כי כמו שאתם קראתם, הנפילות שלי היו באות אחרי הפסקות כשהייתי חוזר לביית, (אחת לשבועיים).
כרגע אני לא מרגיש צורך מטורך להשתמש אפילו כשאני חוזר מהישיבה, כך שההתמודדות ב"ה יותר קלה כרגע (כמובן שאני מפחד שזה יתפוס אותי לא מוכן) כך שאני לא יודע אם התוכנית מתאימה לי!?
אשמח לביקורות/תשובות/ מה שבא לכם...
תודה רבה לכולם!!