נפלתי...
אין לי מילים לתאר מה אני מרגיש, זה הרבה יותר עמוק מחוסר אונים... זה בדיוק הגבול בין החוסר שפיות-לשפיות.
כואב לי
חשבתי שאני מאחורי זה, שהתחלתי פרק חדש בחיים...
אני אפילו לא מצליח לבכות, אני רוצה ולא מצליח...
אני לא יודע איך לקום, אני רוצה נורא! אני חייב עזרה!!
אני מרגיש שהרסתי במו ידי את הקומה שבניתי בנפש...
139 ימים של הנקיות הכי איכותית שהיתה לי מאז שנכנסתי לתכנית-נגדעו
אני יודע שזה לא באמת ככה, אני יודע שבאמת קניתי ביושר את אותם 139 ימים, אבל קשה לי, קשה לי להרים את עצמי... קשה לי להתנהג אל עצמי בחמלה עצמית במקום בהלקאה עצמית...
כבר כמה ימים שאני התחלתי לזגזג בשמירת העינים, בעיקר בפייסבוק (כמו שכתבתי) במוצ"ש בלילה הייתי די מבואס מהמצב בעיקר מהמחשבה שאני לא אוכל להגיע לישיבה עכשיו, לא ידעתי מה לעשות איך אני אמלא את התקופה הזאת בבית?! איך אני אנצל את הזמן ולא אפול לשיעמום?!
ונכנסתי לבאסה הזאת, תוסיפו לזה גם שיעמום, ומצאתי את עצמי נכנס לפייסבוק ומחפש משהו מעניין, בשלב מסויים התאווה התחילה לצוץ והתחלתי להכנס לפרופילים של בנות, מצאתי כמה תמונות לא צנועות כי הרמה של הפייסבוק נמוכה... זה התדרדר לסרטונים ביוטיוב עד שעה מאוד מאוחרת, עד שפשוט כבר לא יכולתי ונפלתי בהוצאת זרע...
לא הצלחתי לישון כל הלילה הרגשתי בחילה, היה לי חם, פשוט לא הצלחתי להרדם...
בסוף גם נפלתי לפנות בוקר, עד שנרדמתי לבסוף
וכשקמתי מאוחר הרגשתי מגעיל, לא היה לי כח לכלום, נפלתי באותו יום (ראשון) 3 פעמים...
יום למחרת אותו סרט, נופל שוב ושוב "אם כבר אז כבר" ואני שוב בתוך התסריט אימים הזה שהייתי בו לפני ארבע וחצי חודשים!
והפעם גרוע יותר! מצאתי פרצה רצינית באחת האפליקציות (אני לא אפרט את שמה כדי לא לגרום לאנשים לחפש) ופשוט אפשר להגיע דרכה להכול...
פשוט בזבזתי כמעט יום שלם אחרי סרטוני פורנו ומצאתי כל מה שחיפשתי... ונפלתי שוב, כמה פעמים...
רק היום התאפסתי על עצמי ולא נפלתי...
לא היה לי את האומץ להכנס לאתר ולאפס את הספירה... לא היה לי אומץ לשתף...
די די די
אני לא יודע מה לעשות, אין לי כח כבר, אין לי עם מי לדבר
אני חייב עזרה
למה דווקא עכשיו? באמת שהרגשתי שעלתי מדרגה, שאני במקום אחר, חשבתי כבר להתחיל לצאת בחודשים הקרובים, והכל פשות מתפוצץ לי בפנים!
אני ממש מצטער שאני כותב לכם ככה ואני מוריד לכם את המורל אבל אני חייב להוציא את זה החוצה...
ואין לי עם מי!
קשה לי!! מאוד!!
אבא תעזור לי!!
עזרה בבקשה