שלום אחים יקרים! אני חושב שטעיתי בהבנה האם האתר עוזר לי הרבה או לא,מאז הנפילה הקודמת שהייתה אחרי 64 ימים לא נכנסתי הרבה לאתר הצלחתי להחזיק 22 ימים ואז ביום רביעי חמישי שישי שבת ראשון ושני סוג של נפלתי כל יום לא ממש הוצאתי זרע לבטלה אבל כל יום או שהייתי ממש קרוב לזה או שראיתי תמונות וסרטונים לא צנועים השיא היה אתמול אני ממש מתבייש לכתוב את זה אבל השתמשתי בפלאפון של אבא שלי בשביל ליפול יש לו נטספרק אבל הוא לא חוסם כמעט כלום נרדמתי באיזה שלוש בלילה קמתי באחת עשרה המצב לא טוב בשבוע האחרון כל פעם שהיצר התעורר הוא ניצח בקלות לא היה לי כוח להתמודד הרגשתי שאני חייב את זה אני ממש חי בפיצול אישיות קם בבוקר לומד בהתלהבות חפץ חיים שמירת הלשון שתיים מקרא רבי נחמן בהמשך דף יומי וכו אבל בין לבין נופל פשוט בקלות פעם אחרי כל נפילה הייתי בוכה מצער בשבוע האחרון כבר אין לי את הכוח לבכות ולהצטער על כל נפילה זה רק יכניס אותי לייאוש יותר גדול,המצב הזה שאני כל היום בבית וכמעט לא יוצא החוצה זה משהו שאני לא יודע אם היה לי אי פעם ולכן ההתמודדות כל כך קשה.. אם חשבת תאווה שאני נכנעתי סופית והרמתי דגל לבן טעות בידך זה פשוט לא משנה כמה פעמים אני אפול בסופו של דבר אני מאמין שאלוקים שם אותי פה בעולם עם היכולת לכבוש את היצר אין הקב"ה בא בטרוניא עם בריותיו וזה ממש לא משנה אם אתגבר היום אחרי שבע שנים של התמודדות או אחרי עשר שנים או עוד ארבעים שנה לעולם ולעולמי עולמים אנסה להתגבר ולהידבק בך ריבונו של עולם זה לא אכפת לי אם נגזר דיני לגיהנם או לא יודע מה אני מנסה ומשתדל לעשות את מה שהטלת עלי מחכה ומצפה לתשועתך לעזרתך.... היום עד עכשיו אני נקי ומאמין שאם אצליח לשבור את הרצף הזה של הנפילות אצליח לחזור לעצמי ולהישאר נקי איפסתי בכל מקרה את ה90 יום ומחר בעזרת ה אספור יום אחד נקי... בתפילה מעומק הלב לבריאות בגוף ובנפש לכל עם ישראל לכל חברי האתר ולי הקטן. אוהבכם!