"זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו"
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
חברים היום זה יום היסטורי בשבילי!! אני נקי 30 יום!!!! רגע אבל כבר הייתי נקי 30 יום הרבה פעמים וגם פי שתיים מזה אלא שהפעם בכל השלושים יום הייתי בבית..
ההתמודדות שלי התחילה בישיבה תיכונית המשיכה לישיבה הגבוהה לצבא ושוב פעם לישיבה, בכל התקופה הזאת חייתי בפנימייה ורק מדי פעם בבית שבתות וחופשים..
אז ככה עברתי בהתמודדות 10 פעמים חופש גדול ובין הזמנים ובכולם ללא יוצא מן הכלל נפלתי כל פעם חשבתי שבבין הזמנים הזה אני אדחוף כמה שיותר עבודות וטיולים ויהיה עסוק אבל זה אף פעם לא עזר כל פעם אותם נפילות כואבות..
פתאום הגיעה הקורונה אני תקוע בבית בלי שום עבודה טיול חברים לימוד בבית כנסת ואני נקי 30 יום מה שלא הצלחתי מעולם..
איך זה קרה? למה הפעם זה הצליח?
חשבתי על כמה אפשרויות:
1.נסתרות דרכי ה' שום דבר לא מכוחי הגיעה עת רצון דמעותיי התקבלו לפני כיסא הכבוד והקדוש ברוך הוא ריחם עלי והושיע אותי..
תודה לך טאטע!!! תודה!!
2.לפני חודש התחלתי מחדש אחרי שבוע שלם של נפילות יומיומיות לתוך המקומות הכי חשוכים, דווקא מתוך החושך הגדול הנשמה שלי קיבלה פתאום רצונות חזקים להפסיק וכנראה שלחודש לפחות זה הספיק..
3.פעם ראשונה שאני מחובר לאתר הזה, אין יום שלא נכנסתי לכאן בחודש האחרון קראתי שיתפתי חיזקתי והתחזקתי ועל כך אני מודה לכם חברים מקרב לב..(האמת שאני מרגיש קצת מכור לפורום לבדוק כל שנייה אם מישהו כתב משהו או הגיב לי.. לא טוב כל כך..)
רציתי לחגוג את זה איכשהו אבל לא ידעתי כל כך איך בסוף אמרתי לאחי שיזמין לנו פיצה האמת שהיא הגיעה קרה ולא משהו אבל כפרת עוונות העיקר הנקיות..
השבוע האחרון היה הכי קשה מהחודש הזה מקווה שיהיה יותר קל בהמשך..
שוב תודה לך ריבונו של עולם ולכן חברים יקרים על כל החיזוקים..
36 יום לשבועות!!!