אז הנה אני פה לאכזב אתכם ...
זה עתה נפלתי..
אבל לא סתם, הפעם הגעתי למחוזות שבדרך כלל אני נמנע מהם- אתרי פורנו מפורשים..
כנראה שלמרות שלא נפלתי בחמישי בלילה, ההדים עדיין נשארו ולא לקחתי מספיק מרחק בטיחות..
מצטער לכל האנשים שפרגנו לי.. מרגיש מאכזב.. מקווה שתתנו לי את הכח להיות חזק בהמשך..
אז מעתה אמור, אני נקי עם שלושה נפילות חודש ושלושה ימים..
זה בממוצע נפילה ל10 יום..
מה הביא אותי לנפילה הערב הזה..
הגעתי לביתי מאוחר לאחד שישבתי עם חבר..
ובמקום להתארגן וללכת לישון, שוטטתי קצת בחדשות.. ועוד קצת..
משהו כזה חסר תכלית ומאוד לא הגיוני.. הרי 2 בלילה..
זה לא היה יצר המין מפורשות, ולא חיפשתי מיניות.. אבל פשוט זה מין מריחה כזאת.
פשוט כלום ושום דבר לבהות בחדשות וללכת לישון מאוחר..
מפה לשם עלה לי רעיון, שבהתחלה חשבתי שאני אדחה אותו..
ואז בין רגע הגעתי למקומות הכי גרועים.
שוב תוך כדי היה לי הרגשה של אולי אני אעזוב את זה הרי אני לא רוצה את זה..
אבל הפעם זה היה כבר עמוק מידי ומאוחר מידי..
אני חייב לציין שכלל אני מתייחס בסלחנות להמרחות כזאת מכיוון שאם אני יותר מדי כופה על עצמי דברים זה יכול להיות לי קשה נפשית, ולכן אם אני נמרח אני לא מלקה את עצמי, ואני חושב שאולי הנפש שלי צריכה את זה..
אבל האמת אני עכשיו מרגיש באיתנות נפשית מסויימת ואני מרגיש שאני יכול לדרוש מעצמי יותר,
ושאני מעט מוותר לעצמי בנושא ההמרחות.. נראה לי שאולי אני אנסה ללכת על שינוי יותר עמוק,
אנסה לטפל בהתבטלות שלי בלילות, ולהרגיש שאני אדם מסודר, ולא לתת לי להמרח ומעיין לאבד את האחיזה על המיצאות.
עוד דבר.. היום הייתי אמור לעסוק שעה בתוכנית פורטיפיי.. במקום זה עשיתי דברים אחרים..
צר לי על הכסף שהכנסתי לעולם הנרשע של תעשיית הפורנו, צר לי על הנשים שניצלתי,
צר לי על הצחות שהייתה יכולה להיות לי בהמשך השבוע..
צר לי על פגיעה ביחסי עם בורא העולם..
מה להבא:(אני חייב להגיד שלפעמים אני חושב על דברים ומתחייב, אבל אז אני שוכח את זה..
למותר לציין שזה לא רציני... אשמח למישהו שחווה חוויה דומה ויכול לעוץ לי עצה.. )
1. כעת, אמלא משוב על שבוע שעבר, אתפלל ערבית ואלך לישון.
2. אשתדל לקדש את הזמן שאני עוסק בלימוד ענייני הנפילה, ואשתדל לא לבטל זמנים אלו.
3. אשים לב מראש לזמנים בעייתיים.. כמו היום בלילה,ואמנע מראש..
ואליך אלוהים, אני מתנצל אני מצטער.. את נותן לי דעת כח רצון ויכולת ואני לא מילאתי את מבוקשך.
אתה טוב אלי, וגם אני משתדל, אבל היום נפלתי.. נפלתי הרבה.. נפלתי חזק..
אלוהים אני מבקש ממך.. תראה אותי, תראה את החברים כאן.. אנחנו רוצים אליך.
זה לא הצגה, אנחנו לא משחקים. אני מבקש ממך אלוהים, תן לי, ולחברי הפוסט הזה את הכח..
את הכח לאהוב, את הכח לראות את הטוב בעולמך.. את להגיד "בשבילי נברא העולם" ואני אחראי עליו..
נשמה שנתת בי טהורה היא! אני מבקש ממך, אל תאתגר אותנו, אנחנו לא עמודים אפילו באתגרים קלים..
לפחות לפעמים.. אנחנו צריכים אותך שתחליק לנו את הדרך, שתוליך אותנו. לא ע"י איסורים וחולאים רעים..
תודה לך שאתה מלך חי וקיים, תודה לך שאתה חודר עמוק לנשמה, שאתה מדבר איתה, למרות שפלותה.. למרות המקום שלה.. למרות המעשים שלה.
שנזכה לקבל את פניך באמת.
שוב סליחה, ותודה.