היי, היום אני נקי עם 3 נפילות 50 יום..
אני מרגיש שההורמונים מתמקמים בגוף שלי.. אומנם התודעה שלי עדיין חזקה אבל
הגוף מחפש משהו..
מקווה להגיע לשבת וחג ולעבור חג של התעלות..
וגם אנסה להתפלל היום בכוונה יתרה..
אמרו פה שאני אמיץ, אז אני רוצה להגיד שאני חסר אונים מול יצר הרע,
לא בחיל ולא בכח.. אין לי כח לבדי להתגבר על זה ואני מודע לזה.. רק כח עליון יכול לעזור לי.. רק אם יהיה בקצונו של אלוהים לעזור לי אצליח..
כוחי ועוצם ידי? איה כוחי ואיפה עוצם ידי.. הרי אני בן 27 שנים ומגיל 14 אני מתמודד עם אותו הדבר אני באותה הרוטינה אותו המעגל..
אומנם היו הפסקות, היה לי הרבה ימים נקיים ותקופות נקיות אבל בסוף מה??
13 שנים שהיצר רוקד מסביבי.. הולך ובא.. באיזה מצב אני?..
יש מדרש יפה שמדבר על איפה יצר הרע נמצא אצל האדם:
א"ר יונתן יצר הרע מסיתו לאדם בעוה"ז ומעיד עליו לעולם הבא שנאמר (משלי כט, כא) מפנק מנוער עבדו ואחריתו יהיה מנון שכן באטב"ח של ר' חייא קורין לסהדה מנון רב הונא רמי כתיב (הושע ד, יב) כי רוח זנונים התעה וכתיב (הושע ה, ד) בקרבם בתחלה התעם ולבסוף בקרבם אמר רבא בתחלה קראו הלך ולבסוף קראו אורח ולבסוף קראו איש שנאמר (שמואל ב יב, ד) ויבא הלך לאיש העשיר ויחמול לקחת מצאנו ומבקרו לעשות לאורח וכתיב ויקח את כבשת האיש הרש ויעשה לאיש הבא
בהתחלה היצר הוא הלך, אחרי זה הוא אורח, בלב.. אז הוא כבר איש..
הוא כבר המהות שלי הוא כבר חדור בתוכי.. לצערי אני שם.. הוא חדור בי.. זה אני.. בחור שמדי פעם, נכנס לראות נשים ממדינות זרות.. משתמש בהם.. מתבונן בהם..
זה כבר חלק ממני.. אני יודע זה עגום.. אבל זה ככה..
יצר הרע הוא לא אורח.. היצר בבית אצלי.. אני כבר מכיר מה עושים איך עושים.. מתי עושים.. זה לא חדש לי..
תפילה-
אלוהים, בבקשה ממך, עזור לנו להיות מודעים למצב שלנו, ולא להתכחש למציאות..
לדעת שאין אפוטרופוס לאריות... אין לנו את הכח לעבור את זה.. אנחנו רוצים אותך צריכים אותך, שתתן לנו בינה ודעת.. לדעת שאנחנו צריכים אותך.. תן לנו את ההכרה.. שאנחנו רוצים להיות טהורים.. קרובים אליך.. ולא רחוקים וחזקים..
סלח לנו על מה שקלקלנו, על זה שאנחנו חלק מהמכונה הנוראית.. שמנצלת נשים בסדרי גודל מזעזעים.. ואנחנו הגברים יושבים וצופים.. תעקור את זה מלבנו... תתן לנו טהרה..
ותתן לנפשות שלי ושל חברי להשתחרר ולעוף ולפרוח ולשמוח.. ולהנות בעולמך.. עם הדברים הטובים.. אבא יקר..
לילה טוב חברים יקרים..