יום 11 לנקיות ב"ה.
הזוי איך שלפעמים אנחנו בגל פסיכי ויום לאחר מכן הכל רגוע שוב...
חשבתי על כמה דברים,סתם שופך אותם פה על השולחן, אולי מישהו ימצא בהם תועלת לעצמו גם.
1.הדבר הכי מזיק למכור זה הכחשה,אני לא מכור ,או - כבר נרפאתי, ברגע שמפסיקים או מאטים ומתחילים להרפות..הנפילה קרובה, צריך להפנים ש"החלמה" זו לא משימה חד פעמית שעושים ואז שוכחים ממנה, מדובר על דרך חיים , התנהלות בריאה.
2.הרבה מאוד מהנפילות נובעות מרגשות אשמה,מצפון וכדו'.
כמו"למה אני נמשך לדברים האלה בכלל","זה כל כך רדוד, למה זה כל כך מושך אותי? אולי אני רדוד בעצמי?"
לדעתי חשוב להבין שתעשיית הפורנו רוכבת על צורך בריא באישיות שלנו, משיכה למין האחר,הצורך לתת ולקבל אהבה וכו', רק שזה איבד שליטה, זה הפך להיות מסעדת אכול כפי יכולתך, ועומדים מאחורי זה אנשים מאוד מאוד חכמים שיודעים בדיוק מה יגרום לאנשים להמשך, אם אתה חושב שאתה הזוי או סוטה תתפלא לשמוע שאתה לא- זה לגמרי טבעי שתמשך לזה, כל התעשייה הזו פשוט דוחפת לנו את זה לתוך הפה, בכל פרסומת למברשת שיניים היום יש איזו בלונדינית,
אז אל תהייה קשה עם עצמך אחי, נפלת ברשת מאוד מתוחכמת, אבל הלב שלך עוד במקום, אתה יכול לצאת מהרשת.
3.הפורנו זה לא המחלה שלי אלא התרופה שלי,וצריך להתייחס לזה ככה, יש בי איזה שהוא צורך נפשי שאני מתחמק ממנו ,מחביא בארון, לא יודע מה- הפורנו זה חוף המבטחים שלי כרגע,
אני לא מקבל את הנפילות אבל שוב..
לשנוא ולקלל את עצמי ולרצות למות זו לא הגישה הנכונה, אם כמה שזה ישמע מוזר אולי...
צריך לחבק את החלק הזה, להגיד לו אחי, תודה שאתה מנסה לגונן עלי מעצמי או משהו אבל... לא תודה, לא להלחם בו, כי זה חלק שאני המצאתי, אני המצאתי את ההתמכרות הזו, אני בראתי אותה .
לשאול את עצמי בכינות,
מה ההתמכרות נותנת לי?
על מה היא יושבת?
ברגע שאבין את זה, יהיה לי את היכולת לשלוט בה, לתת לה את מה שהיא צריכה בדרכים שאני בוחר,
אני מרגיש בודד-תרים פלאפון לחבר אחי!
צריך קצת ספייס-שב תנגן!
צריך משהו שיסיח תדעת מהצרות-לך תעשה משהו שאתה אוהב באמת!