אוהבים אחי היקר!!
אשמח להיות לך לעזר באופן טלפוני. או בצ'אט בהאנגאואטס. שלח לי הודעה פרטית ואתן לך את הפרטים אם אתה רוצה.
לגבי הבנות שעובדות איתך במשרד אני מזדהה בצורה מוחלטת!! הייתה לי אחת במשרד שהייתה יפהפיה והייתה באה מאוד חשוף ומושך ולא יכלתי שלא להסתכל עליה בחוסר אונים... חבר יקר פה בפורום שדיברתי איתו בטלפון באותה תקופה אמר לי מה עבד עבורו ואני גם עשיתי את זה וזה עבד לי.
כתבתי לי פתק עם תפילה קטנה לבורא עולם וכל יום לפני שהייתי נכנס למשרד הייתי מתגנב לחדר המדרגות, יורד על הברכיים וקורא אותו בקול.
בהתחלה רק השם של אותה הבחורה היה בפתק ולאט לאט נוספו אליו עוד ועוד שמות. כל בוקר שהגעתי לעבודה עשיתי כל בדיוק כמו שהחבר אמר לי וזה עבד!
היום מתוך כל השמות האלה כולן עזבו או פוטרו פרט לאחת, אבל הגיעו 2 חדשות במקומן אבל באמת שבאסירות תודה אני מאוד משוחרר מזה היום וקל לי הרבה יותר לוותר על מבטים ופנטזיות... האובססיה ירדה פלאים וזה המון בזכות הפעולה הזאת והנס שאלוקים עשה לי שם ששיחרר אותי מזה.
הנה התפילה שלי מהפתק מצורפת לנוחיותך, כמובן שאתה יכול לכתוב כל דבר אחר דומה שאתה מרגיש ומתחבר אליו:
תפילה לכניסה לעבודה:
אלי,
ידוע וגלוי בפנייך המאמץ שאני עושה להחלמה ולהימנעות מהסתכלות בנשים. אני עושה את כל ההשתדלות לא להיכנס לאתרים אסורים ולא לשוטט במקומות הומי פריצות.
על הבנות שאיתי במשרד אין לי שליטה, ורק מכוחך אני אצליח לא להסתכל עליהן.
עזור לי אבא, רק להיום, לראות בנועה, אנה, שירלי, בקי, אורנית ואלירז כאנשים, ולא כאובייקט מיני. עזור לי למסור אלייך, לשחרר ולוותר על הרצון להסתכל עליהן, להנות מיופיין, למצוא חן בעיניהן ולחפש תשומת לב מהן.
אני מברך אותן שיצליחו בכל מעשה ידיהן, שיצליחו בעבודה, שיהיו בריאות שלמות שמחות ומאושרות, שיימצאו בעל טוב ויהיה להן שלום בית אמיתי, שיירוו נחת מהילדים, ויהיה להם קל בגידול הילדים, ושישובו בתשובה שלימה אמיתית ויזכו לעשות את רצונך. אמן.