שלום "לשוב הביתה" חבר יקר!
קראתי עכשיו את הפוסט שלך מההתחלה ומאוד הזדהתי והתחברתי. מרגיש שעברתי תהליך מאוד דומה אליך בכמה מהמקרים, תודה על הכנות והשיתוף.
אני לפני שהגעתי לתוכנית הייתי נופל בממוצע פעם בחודש(למרות שהיו חסימות בסיסיות במחשב) הגעתי אפילו ל3.5 חודשים אבל יותר מכל חיפשתי את הדרך להפסיק ללא הצלחה.
גיליתי שאני מכור בגלל ההתנהגות הכפייתית שלי וחוסר יכולת "להמשיך להישאר בהפסקה" שלדוגמא שאפתי להגיע לחצי שנה/שנה אבל לא הצלחתי לבד.
בתחילת הדרך גם התלבטתי וגם חברים מסויימים קצת עירערו לי את המחשבה שאני מכור אבל מה שהבנתי מזה שלא משנה מה ואיזה שאלון וסקר תעשה, אתה יודע הכי טוב מה מצבך. אם אתה אומר שניסית ולא הצלחת, שהתנהגת בכפיתיות, שעברת על גבולות ששמת לעצמך ועשית את זה במקומות ובזמנים שלא רצית להגיע אליהם אז לעניות דעתי זה כן אומר על המצב שלך.
אבל שוב, אני לא אגיד לך, אתה בעצמך תחליט אם אתה מכור או לא.
וחוץ מזה דבר נוסף שלמדתי בדרך הזאת, שזה לא בהכרח עניין של מכור או לא מכור. אני לא חייב להיות מוגדר מדעית או בדרך אחרת כמכור. מספיקה לי העובדה שיש לי בעייה בנושא התאווה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ואני מחפש. אז התוכנית יכולה בכל מקרה לספק פתרון.
הדרך שאני עברתי הייתה זמן קצר לאחר הצטרפות לאתר להצטרף לתוכנית sa ומשם לחזק ולמצוא פתרון להחלמה.
מזמין אותך לקרוא, לשאול לדבר ולפנות אליי גם בפרטי אם צריך.
שיהיה המון בהצלחה חבר יקר!