תודה משתוקק היקר! מקווה בע"ה שה' יתן לי כוחות להתמודד בעת הזמן!
ב"ה, בחסדו ורק בחסדו, לא קשור אליי, כי באמת אין לי ניסונות ב"ה בזמן האחרון, 49 ימי ניקיון!!
אשתף אתכם במשהו שעדיין לא הוצאתי מהלב החוצה כי רק עכשיו נפל לי האסימון...
אני נמצא בתקופת השידוכים. אתמול נפגשתי עם מישהי פגישה ראשונה, והיא פשוט מעניינת. עניין אותי לדעת מה קורה איתה. מה היא עושה בחיים - שזה נדיר.
נפגשתי עם מלא בנות, ויפות ממנה, אבל היא פשוט לא כמו האחרות. היא מעניינת. היא גרמה לי להרגיש אמיתי ונוכח בפגישה. קשה להסביר במילים.
וגם ב"ה קבענו להמשיך..אבל?
אבל אנחנו לא על אותה השקפה...הדרך שלנו בעבודת השם שונה..זה גם היה השיח בפגישה הראשונה שלנו אתמול, הפער התורני שלנו. ואגיד שאפילו במהלך הפגישה אמרתי לעצמי "טוב שמע, זה לא מתאים" אבל רציתי להמשיך כי...כי לא יודע..לה אמרתי שמפגישה אחת קשה להכיר ולכן אשמח לעוד אחת..אבל בתכלס, אחרי שחשבתי, זה כנראה בגלל שלא קל למצוא מישהי שיש איתה חיבור.
היא מאוד התלבטה האם להמשיך לעוד פגישה בגלל הפער התורני שהיה מונכח ומורגש - שזה שיא הלגיטימי שבעולם והבנתי את זה! גם ביקשת ממנה שתחשוב בשיקול נקי ללא התחשבות מצידי והיא החליטה להמשיך.
לא הגעתי למצב שאם היא תעזוב אותי אשבר, אבל כן אהיה עצוב.
אז בינתיים שמח על כך שתהיה לי הזכות להיות איתה פגישה שלמה ולהתעניין בה, אבל מתכונן גם לפגישה האחרונה שתהיה לי הזכות...
תודה לך ה' על הזכות לפגוש אותה בכל מקרה. משתדל שלא לפקפק לשניה למה..מאמין בך אבא שלי.