תודה רבה הכרת תודה היקר מאוד!!
ב"ה בחסדו, 12 ימים בספירה השלישית. תודה רבה לך ה' ותודה שאתם איתי:)
רוצה לשתף במחשבה שרצה לי בראש בזמן האחרון...מתבייש בה, אבל זה חלק מההחלמה שלי אז הנה..
פעם, בתור ילד, בתקופה שהייתי 'נדלק' על ילדה מהבית כנסת ומחכה בכליון עיניים שהפעם היא תגיע עם אבא שלה, והלב היה דופק חזק מהתרגשות כשהייתי רואה אותה, זה היה ממקום נקי... כלומר, כשהייתי רוצה להיות חבר שלה, רציתי לשתף איתה דברים, לצחוק איתה, ולהגיד לה שהיא יפה - וזהו! לא רציתי מעבר! לא חשבתי במקביל על משאלות ורצונות של תאווה (נכון שזה ש'נדלקתי' נבע בעיקר מהמראה החיצוני שלה, אבל שם זה הסתיים, ובטח שלא בחנתי את הגוף שלה).
היום לצערי, גם שאני מנסה לחשוב על דברים אחרים כשמנסות לקפוץ לי מחשבות והרהורים, לפעמים קופצות לי מחשבות בתאווה על בנות שאני יוצא איתן לדייטים(אפילו במהלך הדייט).לצערי הרצון שלי הוא לא רצון תמים של קשר נפשי בלבד, אלא יש פה משהו מעבר, קשור לתאווה. לדמיין איך זה להיות ביחד (וואו מתבייש כשאני כותב את זה, למרות שאף אחד לא רואה אותי ממש).
השאלה שמתרוצצת לי בראש היא : האם זה משהו טבעי, כלומר שיש בי משהו טבעי שרוצה את הקשר והמגע עם הצד השני בנוסף לקשר הנפשי שאני מחפש(ואני נורא מחפש אותו), או שזה פרי של כל המראות האסורים שראיתי?
נבוך מהשאלות והתהיות..