רבש"ע, אני כותב לך ממצולות ליבי.
מרגיש לי שרק אתה ואני פה. וממש הכל בודד סביבי. אתה אני והיער. כלום חוץ מזה. כי אבי ואמי עזבוני וכעת אני מתחנן שאתה תאספני. לא חברים קרובים, לא איש שיחה, ואף החברותא לא מתענין. לא שואל. כלום.
כולם עסוקים בלחזור לשיגרה, אבל אני בורח מהשיגרה.
אבא, לא טוב לי בשיגרה הזו. בא לי כבר להשתנות. בא לי להיות אדם אחר, כמו הבחור שאני רואה בחלומות. וחלומי אינו חלום הזוי. רצוני להיות אדם פשוט, ירא שמים. בית, משפחה ואשה אהובה.
רבש"ע המון הקרבתי בימים האחרונים. המון. זה התחיל בשישי, יום בו נאלצתי להיות ללא חסימה למכשיר. לא הדבר האידיאלי מבחינתי. אבל הי, הצלחתי. כן. אפילו רגע לא חשבתי על חטא. אולי רגע אחד כן אבל לא מעבר.
וזה המשיך למוצש. תסמונת המוצש הרגיל. כמה שעות שמצד אחד יש ככ הרבה מה לעשות וללמוד. ומצד שני אני לא מצליח כלום. מוצש שבדכ מועד לפורענות. אבל הפעם, ב"ה השתדלתי לעשות דברי אמת.
וגם היום. אבא, רק אתה יודע באיזה מצב רוח הייתי היום. ממש מהבוקר. רק אתה יודע מזה לאבד קובץ שכ"כ השקעת בו. רק אתה תבין אותי כשהאמונה בשינוי ובהתקדמות התרופפה בי בגלל אנשים חסרי אחריות ואמונה. ורק אתה תבין מזה לעצור הכל באמצע הדרדרות תהומית למצולות ולא לחטוא. בכלל. כלום.
רבש"ע המון הקרבתי. וכעת אני שואל, אתה גאה בי? כעת אתה גאה בבן שלך?
משום מה, למרות כל הניצחונות המצב רוח שלי זיפת. לא מצליח להתרומם. כמה אני רוצה שתבוא ותגיד לי, בני, יש לך משאלה אחת כאות צופר ומתנה. באותו הרגע הייתי מבקש רק דבר אחד. אתה חונן לאדם דעת ומלמד לאנוש בינה. תן לי להבין ולהפנים. עייפתי ממלחמות. אני רוצה שינוי מהשורש. להפנים סוף סוף את אותם הבנות שכבר הבנתי לפני חודשים אך משום מה לא מצליחות להיקלט במוחי ונפשי. רק על זה הייתי מתחנן.
ואבא, מתי אחזור להתרגש, להרגיש חוויות אמת. מתי אברח מהשקר האופף אותי כל היום. אותו שקר שהופך אותי לצל אדם ומבריח אותי מכל קרובי, וכן, גם ממך.
אז בבקשה. אבא. ענני. כי לא נותר בי עוד כוח.
נ.ב. אם אפשר גם עוד מנת אנרגיה קטנה למילוי המצברים, זה יהיה מדהים. תודה.