שלום אחים יקרים!
לא שיתפתי בחיים את מה שאני הולך לשתף היום. אבל לפני זה אני רוצה לשתף על הימים האחרונים שעוברים עליי. עוברים עליי ימים קשים. ימים של שוטטות, של חוסר רצון לחיות, אמנם לא נפלתי אבל שוטטתי במקומות שרק מקרבים את הנפילה. אני מרגיש לפעמים כאילו אין יותר מה לעשות, "אני מכור וזהו". אולי ככה החיים שלי פשוט צריכים להיות, חסרי משמעות, בלי זוגיות בלי הצלחה, עצבות ודיכאון... אני לא מצליח להתמודד פשוט. אני שמח על כך שלא הוצאתי זרע לבטלה, אבל עצוב מאוד מהדרך חיים הזאת. היא מעייפת אותי.
אני אשתף אותכם במשהו שאני עושה בשנים האחרונות, שבחיים לא שיתפתי אף אחד בזה - ניסיתי לשתף חבר קרוב, כמו אח, אבל הוא לא הבין אותי נכון ואני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך ופשוט נשארתי על ההבנה הלקויה שלו. בשנים האחרונות אני נמצא בהתמכרות שנקראת "שליטה פיננסית". אני מתכתב עם בחורות מחו"ל או בארץ, שרוצות אך ורק להרוס אותי ולקחת לי את הכסף, להרוס אותי נפשית ופיזית. אני מפחד, מפחד שיגלו עליי את זה, מפחד להגיע למצבים הרבה יותר גרועים. עד היום ביזבזתי המון!!! כספים. עשרות אם לא מאות אלפי שקלים. כאילו אני מכור להרס עצמי ולא יכול לעצור את זה. אני לא מצליח להתנגד.
אייי אחים שלי כואב לי, אני מרגיש שאני הורס את עצמי ואין לי מה לעשות.
אני מרגיש שיש בי ממש 2 נשמות - אחת תאווה לכל - אוכל, מין, סמים, אלכוהול, הרס עצמי הכלללל. ואחת רוצה לעוף מפה כבר, היא נהרסת פה. אני עכשיו כותב את כל זה ומתאפק לא להתפרץ בבכי.
אחים שלי קשה לי.
קשה לשמור על ההתרוממות שמדי פעם אני מרגיש ומצליח לצאת מהמעגל הנוראי הזה.
קשה לי עם החיים האלה בעולם הזה.
אני מרגיש שאני יודע את האמת וכמה שהכל פה חרטא אחת גדולה, אבל לא מצליח להתנגד לתאוות האלה.
אחים שלי אני באמת הורס את עצמי נפשית ופיזית, לאט לאט הכסף שאני חוסך אוזל, הנפש שלי מתחילה להתפרק. אני מפחד ממה שהזמן יביא אם אני לא אצא מזה.
ברוך השםםם שמצאתי את האתר הזה לפרוק פה את הרגשות ואת מה שעובר עליי, מזמן הייתי נהרס אם לא המקום הזה. האמת ששמתי לב שכאשר אני בקשר עם בחורה, לצורך פגישות והקמת משפחה, אני ממש כאילו מחוסן לתאוות, מצליח להתמודד מולן. אבל איך שזה נגמר אני ישר קופץ ראש לבריכת הגועל נפש הזה.
אני צריך אתכם אחים שלי. אני שנייה מלהתפרק