הי אחי, אני גם נמצא בתקופה של הדייטים, אז אשתף אותך בדברים שעזרו לי:
לי עזר להבין מה הולך בפגישה, כלומר מה קורה שם מבחינתי. עזוב את הגברת הנחמדה שישבה לידך, אלא תתמקד רגע בך ואני אתן דוגמא: קלטתי שלפעמים הפגישות שלי נתקעות ואני לא משוחרר, אסור בתוך עצמי. לאחר התבוננות בעצמי, הבנתי כי כל הדייט אני מפחד, אני חושב על איך לא להראות שלילי בדייט, וחושש שהיא תדחה אותי, קלטתי שכולי מכווץ בתוך עצמי. בפועל, הדייט נתקע כי אני לא משוחרר, הבחורה מתחילה להיות פחות מעוניינת ואני אומר לעצמי ' הנה, בקשה אחי, אמרתי לך שהיא לא תרצה' - מה שנקרא במונחים הפסיכולוגים נבואה שמגשימה את עצמה וחוזר חלילה. אז לסיכום, להבין מה קורה אצלך במהלך הפגישות, לעניות דעתי חשוב מאוד.
דבר נוסף שלצערי אני פחות מתמיד בו אבל חשוב בטירוף (לדעתי יותר מהקודם) זה לפחות שלוש פעמים בשבוע לכתוב לעצמך את היתרונות והפלוסים שיש בך. עדיף על בסיס יומי, אבל גם שלוש פעמים זה טוב. פשוט לרשום או לדבר עם עצמך ולהזכיר לך מה טוב בך. הרעיון הוא שאנחנו לא באמת זוכרים את הדברים הטובים שבנו/שעשינו. חח אני מסתכל על זה כמו מהדורת חדשות. הרע מושך ונמצא על שולחן המגישים ותופס את מלא הזמן בתוכנית, החיובי נשאר ל2 דק' אחרונות, אם בכלל. לכן זה חשוב מאוד ויתן לך להרגיש מחובר באמת לעצמך השלם(לטוב שבך וגם לדברים שצריך לעבוד עליהם) להזכיר שיש בך מלא יתרונות ולזכור שהם מרובים.. כי להיות מחובר רק לרוב חסרונות, זה לא אתה השלם האמיתי. חח את החסרונות לצערנו אנחנו נזכור, אבל יתרונות צריך לתחזק. לדעתי, מניסיוני וגם מבדיקה בעוד מקומות,אדם שמתמיד בזה, מעלה לו את הביטחון פלאים.
אלו שני הדברים שעוזרים לי. מקווה שיהיה לעזר בע"ה;)