28 יום לנקיות
ספירה משנית 10 ימים לנקיות מצפייה.
אני מסתכל על המספר ועדיין לא מאמין. לא חשבתי שאגיע לימים האלו,שככה אצלח את הגל שהיה לי,את התקופה הראשונית הלא פשוטה של הגמילה.
ואני לרגע לא מתבלבל,היצר והתאוה עדיין בתוכי,והם כאן כדי להישאר. הם ממש לא נעלמו,רק מחכים להזדמנות הקרובה.
לצערי בשבועיים האחרוניחם הייתי מאוד עסוק ולא היה לי זמן להיכנס ולשתף,ב"ה שהייסתי עסוק בעניינים משמחים,ולכן גם היה לי יותר קל לא לחשוב וולחשוק כל הזמן בתאוות.
אבל זה רק מתחדד לי מיום ליום,איך זו גמילה לכל דבר ועניין ואולי הקשות שעשיתי בחיי.
הרי חיינו מורכבים מהרגלים,החל מציחצוח שיניים ועד לקיפול תפילין לפני עלינו לשבח,ולהיפטר מהרגל של תאווה ופורקן,לדעתי קשה פי כמה וכמה.
אני מרגיש שיש ימים שאני כמו זומבי,פותח ספר ובוהה בו שעות,לא מצליח לשתף את האישה בשום רגש/מחשבה, ורק מתפלל לאלוקים ושם בו מבטחי וכוחי. מחכה שהיום יעבור ונקום ליום מחודש.
יש לי לא מעט ימים כאלו,ואני מקווה שזה חלק מהגמילה, גם החשקים שלי ירדו, הרבה דברים לא מתחקשים לי,כמו שאז הייתי חושק בעוד ועוד,להוציא ולשטוף את העיינים כמה שניתן.
מקווה שבעזה ימים טובים באים עלינו,וכל זה אינו אלא המסדרון בדרך אל הגאולה האישית..
אשמח לחיזוקים חברים,אתם חשובים לי כמו מים קרים לנפש עייפה..
אוהב את כולכם!