newbody כתב on 18 אוק' 2020 17:06:
נו טוב, החגים עברו
פורננתי רוב הזמן, הצלחתי לא לאונן בסוכה (מתנות קטנות).
במהלך הסוכות התרפאתי (מהפצע) ואז המשכתי להשתמש בהתקן, ניסיתי לרפד קצת את הפינות הבעייתיות (אני לא יכול להגיד חדות כי אין כאלו במתקן כזה אלא אם כן מזמינים אותו כך מראש).
התפללתי בכיפור לבד בגלל הסגר ובגלל פחד להידבק במגיפה (אני מנסה לתאר לעצמי אותי מאונן עם מכשיר הנשמה, לא מושך במיוחד).
בשמחת תורה הגעתי, והצטערתי על הרגע, נשארתי את המינימום וחזרתי הבייתה.
אבל למה אני מספר את זה כאן, זה לא אתר תמיכה למפחדים מקורונה או אתר לשיתוף הרגלי מניין, הסיבה שאני משתף כי בשתי נקודות הזמן האלו, גם בכיפור וגם בשמחת תורה (כשאני רוקד עם הספר תורה) יצא לי להתפלל מהלב על העניין שאני יפסיק לאונן.
פעם חשבתי שאני מאונן כי אני צעיר ויש לי הרבה הורמונים, אבל כשאני אתבגר, נגיד אחרי גיל 40, אז רמת ההורמונים תרד ואני אמצא שמין פחות מושך אותי, היום ממרומי גילי המופלג אני יכול להגיד שהדחף המיני שלי לא פחות חזק מאשר בגיל 20 (ואולי גם יותר כי הנסיון שלי עשיר יותר).
כמו שרשום בספר, במקרה שלנו ידע זה לא כוח אלא הפוך.
אני משתמש במכשיר, אם הוא מכאיב לי אני מוריד אותו גם במחיר שאני יאונן, למרות שזה לא קורה וזה משהו שאני רוצה לשתף, אחרי שאני מוציא את המכשיר אז לא רק שלא עומד לי אלא שאם אני רוצה לגרות את עצמי לוקח זמן עד שהאיבר עומד שוב, זה דורש "עבודה" מסויימת וזה נפלא, כי זה אומר שיש עוד כמה שניות או דקות להתבונן במה שאני עושה ואולי לעצור, היום "לא היה לי זמן" ללבוש את המתקן ואני מרגיש חשוף, ואני ממש נלחם בעצמי לא לאונן (וכניסה לאתר הזה היא חלק מהמלחמה).
בגלל שאני יודע איזה נזק שימוש לא מושכל במתקן כזה יכול לעשות אני לא ממליץ למישהו שלא חקר את הנושא לעומק (ולא, לראות כמה סרטי פורנו של גברים שלובשים מתקן כזה לא נחשב למחקר!) אלא ממש לקרוא, מה שאנשים שהתנסו בזה בעבר ובהווה כותבים, וגם אז לעקוב אחרי עצמך מאוד בזהירות כי בינינו, אף אחד פה לא היה רוצה לא להיות מסוגל לעשות את זה לעולם יותר, אז כדאי לנסות הרבה דברים אחרים לפני משגיעים לפתרון קיצוני כמו זה.
אחרי שאמרנו את זה זה מרגיש ממש משחרר ללבוש את המתקן הזה יום שלם ולדעת שגם אם אתה רוצה אין אופציה בכלל לעשות משהו בכיוון של לאונן, זה מפנה את הראש לכל כך הרבה דברים אחרים, "מה הייתי עושה בשעות האלו אם לא הייתי מאונן?", "על מה הייתי חושב אם לא היו רצים לי סרטי פורנו באמצע 18?", "כמה הייתי מקבל את עצמי יותר אם לא הייתי מגזים עם הפורנו אפילו בעיני עצמי?"
אז "הפסקות השרותים" שלי התקצרו פלאים וגם התמעטו, אני הולך לישון יותר מוקדם (בדר"כ) ואז בבוקר שלמחרת מתפקד יותר טוב, מאכזב את עצמי פחות, ורוצה פחות לאונן (כי אני לא מרגיש כלוא באיזו פינה חשוכה לבד).
בקיצור זו הרגשה שלא הרגשתי מאז שלמדתי לאונן איפהשהוא בגיל 10, מעל 30 שנה!!! מטורף, עם כמות הזרע שהוצאתי בכל הזמן הזה היה אפשר למלא אגם קטן, מטורף לחלוטין.
אגב אני לא שולל את האבחנה של <אחת שאלתי> שזה פצעי לחץ, כי כשהאיבר מנסה לעמוד הלחץ שם די גדול ובגלל המבנה של המכשיר הוא גם לא משתחרר במהירות.
לא עדכנתי הרבה זמן כי לא היה לי מה לעדכן ובמקביל הייתה דרמה משפחתית שאני מקווה שתיעלם עד חנוכה, אבל זה משהו שאני לא מעוניין לשתף (לפחות לא עכשיו).
בהצלחה לכל הלוחמים האמיצים פה באתר וחודש טוב (ונקי)
לא רע בכלל, זה תמיד ככה שהמכור יש לו גרף של עלייה, ואז אחר כך גרף של ירידה, חלק מהחיים - מתנסים, לומדים מה טעינו, ומשתפרים, ככה אותו דבר בהתמודדות הטכנולוגית של חוסמי התאווה. היה לי אפילו יותר בעיות בנושא ממך, כי אצלך זה יחסית פשוט: יש לך איבר אחד, ומכשיר אחד, ואתה מחבר אותם וגמרנו. ואצלי יש כמה מכשירים אלקטרוניים עם מערכות הפעלה שונות, וניהול מאות אתרים ברשימה לבנה, וכמה אפליקציות, ומספיק אחד מהם שכחתי להדליק את הסינון הלך עליי, אז אצלי זה יותר מסובך מאצלך. ובכל זאת, שעובר מספיק זמן מתרגלים וזה נהיה קל לתפעל את זה.
מה שאתה מתאר - על התחושה הנפלאה של שחרור, של "אני סוף סוף מסוגל לחשוב על דברים אחרים", קיים אצלי ואני מזדהה ב-100 אחוז, בהקשר לטכנולוגיות החסימה באינטרנט שאני משתמש בהם, סוף סוף אפשר לנשום, סוף סוף אפשר להירגע, סוף סוף אפשר לשלוט על הסיפור הזה בעזרת כמה כפתורים במחשב.
אם כי הפתרון הזה קיים כרגע ודי עובד עבורך, אני ממליץ לך לחשוב כבר קדימה, ולתכנן איך אתה יכול אולי ליצור קשר עם החברה הזאת ולהציע להם עיצוב טוב יותר, כזה שיעזור יותר למכור ופחות מכוון לאנשים קינקים.
זה פתרון כזה טוב, שלדעתי אם ישלבו בו מנגנון אלקטרוני לפתיחה בשלט, ואולי עיצוב יותר טוב להימנע מפציעות, אז יש לנו פתרון למכורים קשים שחזק ממש כמו 12 הצעדים ! הרבה פוטנציאל.
שתמשיך להצליח, וכמו תמיד, עוקב ומפרגן !