newbody כתב on 31 אוג' 2020 18:26:
טוב, שלום
יש כאלו שהכירו אותי לפני כמה שנים, כנראה שכבר לא פעילים פה אנשים באים לאתר בדרכם מהקבוצות ואל הקבוצות, מחלימים, נופלים וממשיכים.
גם אני נשאבתי אל ה"עולם" הזה וזה עולם שלם, והוא עוזר לכל כך הרבה אנשים, לי זה לא עזר, העיסוק האובססיבי באוננות ובהשפעות שלה על החיים שלי, לי זה גרם בהתחלה ל"החלמה" אבל כשירח הדבש נגמר, אני, כמו שאני הייתי צריך ריגושים גדולים יותר, אני חושב שהשיא שלי בקבוצית הוא חודש.
אז אחרי שנפלתי בצניחה חופשית דרך האדמה ישר לגיהנום, לאט לאט כבתה האש, מאוננות של כמה פעמים ביום, על חשבון ילדים, משפחה, עבודה וזמן פנוי ואפילו על חשבון שינה.
אז בשיטוטים שלי באתרי פורנו, נתקלתי בפטיש מוזר, גברים ש"נועלים" את האיבר בכלוב שהמטרה שלו למנוע מהגבר לגעת באיבר שלו, ואם מתרחשת עוררות אז המכשיר גורם כאב, כך שהגוף לומד לא להתעורר מינית.
ממה שקראתי בנושא אם משאירים את זה יותר מידי רצוף זה יכול לגרום לפגיעה באיבר.
בנוסף קראתי שזה בדרך כלל מאפיין גברים שלא רוצים להיות גברים יותר.
אחרי שני משפטים כאלו הפתרון נראה הרבה פחות מושך, אני לא רוצה לפגוע בעצמי פיזית ואני ממש לא רוצה להפסיק להיות גבר.
אני בסך הכל רוצה להשתחרר מהעוררות התמידית הזו, מהעובדה שאני לא יכול ללכת לשרותים בלי לאונן.
אני רוצה לבלות ערב עם אשתי בלי לעזב אותה לאונן, אני רוצה לישון לילה בלי לקום "לשרותים" ולהשאר שם עד הבוקר.
אני רוצה להתקלח, לבלות עם הילדים ולא לשים אותם מול סרט וללכת לחדר השינה לאונן.
בקיצור, אני רוצה את החיים שלי בחזרה, לפני שראיתי את האישה הלא צנועה הראשונה שלי.
אז הזמנתי מכשיר כזה, קבעתי לעצמי מסגרת זמן של 3 חודשים בהשראת אתגר ה-90 יום, ונראה איך זה ילך.
אני אשתדל לעדכן אלא אם כן אקבל הודעה ממנהל שלא כדאי או שאסור לי באתר ואני לגמרי אכבד, המטרה שלי היא לתעד נסיון כזה, ואולי זה יעזור למישהו שהצעדים לא התאימו לו או לא עזרו לו, כי לי זה הגביר את הרצון ליפול לתוך העשן הזה של פורננות ולמזלי אני עדיין בדיעה מספיק צלולה בכדי לרצות לעצור.
אני מקווה שזה יהיה הנסיון האחרון, למרות שאומרים שבמחלה אין תרופת פלא אני מקווה שללמד את הגוף לא להגיב לכל דבר בעוררות זה צעד חשוב במאבק לשלוט בצורך שלי ותעל אותו לכיוון הקשר שלי עם אשתי.
באיזה שהוא שלב אני מקווה שאני אוכל לספר לה על העניין הזה, אני מספר לה שאני מאונן, התחלתי בכדי שאני אתבייש לאונן אבל הקבלה שלה פשוט נותנת לי מרחב לעשות כמעט כל מה שאני רוצה.
מקווה להצליח בצעד הזה
שמע, זה אולי תהיה דעה לא פופולרית פה או בכלל, אבל אני מעריץ אנשים כמוך - אנשים נחושים, כאלה שלא רואים ממטר - אם הם רוצים להיות נקיים, אז הם יעשו כל מה שצריך כדי להיות נקיים, עם אדישות ל"מה אנשים יאמרו". ואם צריך להכניס את ה"נקניק" לתוך איזה כלוב ולנעול אותו שם - אז גם זה הולך.
אחרי שאמרתי את זה, אני חושב שאתה מקרה קיצוני של התמכרות, ותראה - ראיתי ביוטיוב הרצאה של מישהי שהייתה מכורה לאוכל, וכל הזמן הקיאה את מה שאכלה - כדי לאכול עוד (כמו הרומאים פעם), עד שהציפוי הטבעי של השיניים שלה נאכל בחומצה, הייתה צריכה להחליף את כל השיניים.
היא הלכה לקבוצת 12 הצעדים, והבריאה, אם היא יכולה - אולי גם אתה יכול.
בנוסף, אולי אתה צריך לחשוב על איזה תרופה שמדכאת לך קיצונית את החשק המיני, לפחות לזמן מה, כדי שיהיה לך נורמליות שוב, וכדי שהמוח שלך יוכל להשתקם, ואז תחזור בהדרגה ליחסי מין עם אשתך.
עוד פתרון, זה להתקין אולי איזה מערכת בשירותים שמצפצפת בקול רם בלי להפסיק, אם אתה שם יותר מ-10 דקות. ולבנות אותה על סוללות וקשוחה ככה שלא תוכל להסיר אותה וכדומה.
וכמובן, סינונים - אתה יכול לראות את החתימה שלי לעוד פרטים.
באופן כללי, אני יכול לומר לך שאם אתה טיפוס שמאונן מול "קיר לבן", כלומר בלי גירוי, בלי תמונה - פשוט מהזיכרון או סתם, אז זה דבר שאני פחות מכיר, ואני באמת לא מבין איך אפשר לאונן בלי טריגר....
אם אתה מאו' (מאונן) בגלל שהזיכרון שלך מצוין ואתה מסוגל להעלות תמונה של אישה במוח שלך ב HD בלי להתאמץ, אז דבר ראשון - כל הכבוד (נראה לי?) על הזכרון הצילומי. ודבר שני - אני חושב שאתה יכול לאמן את המוח שלך לשכוח דברים, זה אפשרי, אבל זה דורש עבודה. אבל לדעתי זה לגמרי אפשרי.