משנכנס אדר מרבים בשמחה,אבל איזה קושי לראות את הקושי שעובר עליך, את הבדידות.
שעה וחצי ישבת מול הפורנו לפני שבת, ובסופו נפלת.
אני עצוב בשבילך אחי היקר,
ממש הרגשתי שאתה על המסלול.
אבל אל תתבלבל, אתה באמת על המסלול. זה המסלול שלנו. נופל וקם. מיד קם.
זה הדרך שעברנו במשך עשרים שנה, זאת הדרך שנעבור בעוד 20 שנה.
נפילה היא לא סיבה ליאוש או לויתור.
השבת למדתי את הרמב"ם המפורסם שמובא גם בגמרא על אדם שנושא אישה על דעת זה שאני צדיק גמור, אפילו הוא רשע גמור מקודשת, ולמה? שמא הרהר תשובה. הרהור תשובה הוא עצום וחזק.
אתה בשונה מהמקש ברמבם לא רק שמא הרהרת תשובה, אלא עשית תשובה ודאי.
צא לדרך ודע לך שלא קרה כלום.
תשמח. תאהב את עצמך, רק ככה אפשר להתמודד עם התאווה הזאת.
אל תשבר מההצלחות של אחרים, גם הם חוו את אותו הדבר. גם הם חווים את הקשיים והנפילות.
השבוע קראנו את המלחמה המדהימה ומעוררת ההשתאות של מתרפא. ברוך ה' הוא הצליח להתגבר אבל זה מראה שההתמודדות ממשיכה וזה בסדר גמור.
כאשר אני הגעתי לאתר, דבר ראשון שראיתי זה אנשים עם 600 ו700 ימים נקיים, ואמרתי לעצמי וגם כתבתי את זה, אני? אני הצלחתי רק 11 יום וזה בעשרים שנה, אז כנראה שזה לא המקום בשבילי.
היום עם הזמן שצברתי כאן בחודשיים האחרונים הכרתי כל כך המון אנשים שנמצאים במצב שלי, מצאתי המון אנשים ששוברים את השיא שלהם יום אחר יום. פגשתי אנשים שמספרים את הקשיים שלי. הבנתי שזה המקום שלי. אני לא כמו אף אחד. כי יש לי את הנשמה שלי.
אבל ההתמודדות זהה לאחרים. יש שהצליחו להגיע לנקודה שב הם מצליחים לצבור את הימים הנקיים שלהם בקלות יחסית ויש כאלה שעוברים את זה בקושי יותר. יש כאלה שהקב"ה מסייע להם יותר ויש כאלה שפחות. אבל כל זה לא משנה. אנחנו צריכים לקום בבוקר להתפלל להצלחה ולעבור את היום הזה.
אם אתה מרגיש שניסית את הכתיבה בפורום וזה לא עוזר לך מספיק, אתה מוזמן להוסיף משהו נוסף על מנת לעזור לעצמך. יש את תוכנית 12 השלבים יש שיחות יש קבוצות חיות.
אבל קודם לכל אתה חייב לפתור את בעיית האינטרנט הפתוח. חייב לשים מעקה קטן כדי למנוע את הגישה החופשית. אני ידמה את זה ליחסי שכנות.
כאשר יש שני בתים צמודים והם פרוצים אחד לשני, הילדים יכולים לעבור חופשי בין החצר שלנו לשכנים ואז חלילה להשחית וכדו'. אבל אם נשים גדר בגובה עשר סנטימטר, זה מחלק את האזור שלנו לאזור של השכנים וזה עושה סדר.
אותו דבר אצלנו, החסימה לא תמנע ממך להגיע בסוף אם תתעקש, כי כמו שאמרת כל דבר הוא פריץ. וגם מה שלא פריץ ניתן למצוא עם חיפוש מתמיד משהו שאפשר להתגרות ממנו.
אבל החסימה נותנת לנו את ההבנה ברגע של חולשה שצריך לעשות מאמץ כדי להגיע לסרט פורנו, וזה השלב שעלול לעזור לנו להיכנס לכאן ולדבר עם מישהו או להתקשר למישהו לפני שאנחנו יושבים ורואים עוד ועוד.
בהצלחה חבר יקר. תזכור "רק להיום".
המתגבר.