כל הכבוד על הכנות!
אני מזדהה איתך מאוד!
אם תסתכל בשרשור שלי "מתחיל את המסע בפעם הראשונה" תראה איך לפני עשרה חודשים כתבתי כמעט מילה במילה כמוך,
גם אני לא הייתי מסוגל לוותר על נטפליקס סרטים חדשות ספורט ועוד מליון דברים,
החלטתי אז שאני צופה רק בתכנים שאני מסנן לעצמי...
האמת שזה לא ממש עבד לי...
כי גם אם הייתי נקי,לא הרגשתי את המתנה של הפכחון, של השפיות, של השלווה, ההתמכרות לסדרות והסחות הדעת של המדיה השונה,גורמת לי סבל, ולכן ממקום של רצון לשפר את חיי החלטתי (בעזרת חברים יקרים שעזרו לי להבין...) לאט לאט לוותר על הדברים,
לא היה לי קל, וגם היום לפעמים תוקף אותי גל כזה, לפעמים אני מצליח לוותר ולפעמים לא,
אבל דבר אחד ברור לי ככל שוויתרתי יותר מצאתי שלווה גדולה יותר! ככל שאני מוותר על הטריגרים והבריחות אני מוצא את היום שלי מאושר יותר! יותר קל לי להספיק דברים, אני מרוויח יותר כסף, לומד יותר תורה, בהחלט בעל יותר טוב ואבא יותר טוב,
יותר קל לי גם לפרק קשיים בחיים כשאני מוכרח לחוות את הכאב, בכל מיני מצבי לחץ הנטיה הטבעית שלי כבר שנים היא לברוח להסחה,ולספר לעצמי שהצלחתי להימנע מהכאב והסבל... אבל היום אני מרגיש שדרך חווית המציאות כפי שהיא הכאב והסבל מתפרקים בצורה טבעית והחיים ממשיכים טבעי ובריא.
אני לגמרי מזדהה איתך אחי,על אי הרצון לחיות חיים כבולים בלי זה ובלי זה (גילוי נאות לי למשל יש ווטסאפ אבל לאחרונה ביטלתי את האפשרות לראות סטטוסים ותמונות פרופיל ממקום שהבנתי שזה לא נותן לי שלווה...),
אני מאחל לך הצלחה מרובה בהמשך הדרך, אני מאוד רוצה להמשיך לקרוא את המסע שלך, ומי יודע אולי אתה תצליח במקום שאני לא הצלחתי!
אוהב אותך!