הנשמר לנפשו כתב on 16 נוב' 2020 14:37:
אני נופל הרבה ובתידרות גבוה. פסיכולגית אני עדיין בהתמכרות אבל אני כבר לא נהנה ממנה ולא נמשך אליה אני פשוט אובססיבי אליה ואני מקווה שזה משהו שחולף עם הזמן. כי אם הפסקתי להנות מהתאווה הזאת אז אולי אני בדרך הטובה. אני הפסקתי להנות כי אני עסוק בהחלמה כל הזמן אני מתעסק איתה ורק איתה.
אני מסורתי בן למשפחה חילונית, לא ידעתי גבולות, אף אחד לא הסביר לי שפורנו זה רע שאוננות לוקחת אנרגיות של חיים{אבל גם הרבה דתיים יגידו שלא דיברו איתם על הנושא הזה אז כולנו באותה סירה}הפעם הראשונה שנחשפתי לפורנו הייתה בגיל 14 זה לא היה מזיק, פשוט חזרתי מבית ספר וראיתי תמונה של בחורה וזהו,הנאה נחמדה לא יותר מזה לא משהו שהעסיק אותי. אך עם השנים הגירוי עולה והיצר רוצה להוריד לתהומות יותר עמוקות.
אני חושב שאיפשהו בגיל 23-34 התחלתי להבין את הבעיתיות שבאוננות עד אז זה לא נפל לי שכל כך הרבה דברים לא זורמים לי בחיים בגלל העניין הזה.
הייתי חיי כמו ספרטני מתי שרק אני רוצה הייתי עושה לא הייתי הולך לבית ספר הייתי נשאר בבית ו"נהנה" כמה שרק אפשר.
כשהייתה לי חברה לא נהיתי איתה כמו שנהניתי כשאני לבד וזה היה לי הזוי.וזכור לי שהרבה פעמים הייתי מנסה לשמור את עצמי בשבילה ולא להיכנס לפורנו אבל ללא הצלחה.
עברו השנים ולא הבנתי שהדיכאון והחרדה הן בגלל האוננות והפורנו. הייתי בטוח שפשוט נולדתי ככה, ואכן זה היה לי קצת משונה כי אני הרי הכרתי את עצמי כאדם יציב ושמח.
עם השנים נפל לי האסימון בסביבות גיל 23-34 זה היה שיום אחד החלטתי באופן לא מוסבר להתרחק מאוננות ופורנו ופשוט הרגשתי חי, הרגשתי שהחמצן חזר אלי פתאום יש לי חשק יש לי רצון יש לי מוטיבציה להשיג ולעשות.
היום אני עדיין רחוק מלהיות במצב שמספק אותי, אבל לקחתי על עצמי להתעסק בריפוי, לא להיכנס לעצבות על נפילות, אני רואה את עצמי כעוד לוחם בצבא של השם לוחם כנגד התאווה ואני מאלה שנושאים את הנטל הזה במלחמה נגד היצר והתפקיד שלי הוא לעשות מה שאפשר \ על התוצאה בורא עולם כבר יהיה אחראי.
אז למרות שנפלתי במשך הלילה אני המשכתי בפעולות: הנחתי תפילין, רצתי, התבודדתי עם השם, צפיתי בשיעור תורה, קראתי בנושא, וגם שמעתי מערוכנים שמצחיקים אותי כדי לעלות את המורל.
יש לי חבר טוב שאיתי באותה סירה ואנחנו מדברים על הנושא הזה אז אני רוב הזמן אל מרגיש לבד, הוא איתי בסירה וגם החברים פה באתר.
לאחרונה אני מעלה הרבה פוסטים כי עוברים עלי ימים לא קלים ואני נהנה מהתמיכה של אנשים פה זה חשוב.
שנדע רק החלמה
כן אני קורא על זה הרבה בפורומים של חילונים בחו"ל שכותבים איך הם נמנעים מפוי' (פורנו) ופתאום כל הבחורות אוהבות אותם, הם מצליחים בכל דבר בקלות ופשוט הולך להם.
ואני יודע שהם צודקים, במאה אלף אחוז, כי הייתי נקי, הייתי בנפילות, ואני יודע בדיוק מה התחושה.
אתה צריך פתרון אגרסיבי, סינון יעזור לך. כמובן שחשוב שתנסה לשמור על השגרה המסודרת שלך שכתבת, אבל סינונים זה הדרך הכי טובה להתמודד עם זה.
תסתכל בחתימה שלי ושיהיה לך בהצלחה, אני פה אם יש לך שאלות.