ברוך השם אני נקי שבועיים בדיוק.
אני לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל למדתי לא מעט מהתקופה שאני נקי, למדתי שהנפילה מגיעה הרבה לפני שאני בכלל חושב על משהו מיני. זה מתחיל משוטטות חסרת תכלית ברשת, למשל בפייסבוק, ולכן החלטתי למחוק את הפייסבוק מהטלפון ולהשבית את החשבון שלי . היא מגיעה משיטוטים באתרים מסויימים ששם קל מאוד להגיע לכתבות לא צנועות. היא מגיעה מלשוטט בשעות מאוחרות . השבועיים האלו היו מלאים בגילוי עצמי, הבנה איפה כדאי לשים לעצמי את הגדרות שלא אפול, זה לא אומר שלא אפול, אבל זה כן מפחית את הסיכוי. אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בא להיכנס לאיזשהו אתר(לא פורנו ) ואז קולט שזה אתר שמביא אותי בסוף לנפילות, אז נמנע.
בנוסף, אני לומד לשתף יותר אנשים בחיי, ככל שאני משתף יותר, ככל שאני פחות מתבייש , ככה הדחפים יותר ניתנים לשליטה. ברוך השם יש לי כמה אנשים בחיי שאני יכול לשתף אותם בפרטים הכי אינטימיים, בידיעה גמורה שהם לא ישפטו אותי , ככה משחרר בושה, ומצליח להתגבר.
ב2 שבתות האחרונות היו לי דחפים ודמיונות שנגעו לגבר מסויים שכמעט שכבתי איתו, העובדה שאחרי שבת סיפרתי את זה לאנשים , גרם לי פחות להיות מזועזע מעצמי, שחרר את הבושה סביב המחשבות, ועזר לי להמשיך קדימה.
המסע ממשיך.