כל הכבוד על האופטימיות והשמחה!
אכתוב משהו קטן וכנראה לא פופולרי..
אבל אני כותב באהבה,
אצלי אני חושב שלפעמים זה טוב להיות מבואס,זה טוב להתייאש, וטוב להתעצב, (יכול לעטוף את זה עכשיו בראיות מספרים כמו 'מרירות' של התניא אבל מעדיף לכתוב יותר מהרגש ולא מהשכל)
נכון זה כואב,
אבל את אם אני לוקח מבט כנה על עצמי אני חושב שאת רוב הפעולות שהביאו לי החלמה באמת עשיתי רק ממקום כואב מיואש ועצוב,
רק אז מרוב יאוש וכאב הייתי מוכן לעשות פעולות קשות כמו להתקשר באמצע קריז וכדומה,
כשניסיתי "להתעודד" ו"להתחזק" "להתבונן רק באהבת ה'" להשהר מקליפת היאוש" וכו' כל הזמן זה לא עבד לי,
כי לא באמת הייתי שמח,
ולספר לעצמי שזו גופא עצת היצר וכו' גם לא נתן לי שמחה,
אני יודע שכל אחד עובד בצורה אחרת,
אני רוצה לחדד, בוודאי שאין לי "עניין" בעצבות וייאוש, והרבה פעמים זה יכול לגרור אותי עוד יותר למטה,
אניאני לא מתכוון שיש דווקא עניין להיות בבעסה,
אני רק משתף שאצלי הרבה פעמים העיסוק בדברים נשגבים ורוחניים ישראל אע"פ שחטא, הלוואי שנאהב את הצדיק הכי גדול כמו שהם אוהב את הרשע הכי גדול, אין אדם עומד על דברי תורה אלא א"כ נכשל בהם וכו' דברים נכונים וקדושים של חז"ל והספה"ק,
אצלי הם היוו סוג של תירוץ לא להסתכל למציאות בעינים, לא ליישר במט ולומר בפה מלא,
כן אני לא יכול להפסיק לאונן, אני עושה דבר שהוא נגד הדת שלי, הורס לי את החיים גורם לי לחיות בשקר מול אשתי ומול עצמי, בגלל שמעיד שהתחילו הרגשות האלו מייד נתתי מנה חזקה של "חיזוק" בשביל להשתיק אותם,
עד שלפני שמה וקצת אחרי שימוש נוסף לא דרמטי במיוחד, פתאום הרגשתי יאוש אמיתי, יאוש עצוב ומדכא, לא רציתי להרגיש אותו אבל זה מה שחוויתי ומתוך היאוש הזה נרשמתי לאתר ואכן אם תסתכל על ההודעות הראשונות שלי תמצא המון המון כאב ועצב,
אבל משום מ רק דדרך הכאב הזה שבא מהבנה פשוטה וכואבת של המצב שלי הצלחתי לאט לאט בצעדי צב.. להתפקס על עצמי, לפנות לעזרה, פתאום היה לי אומץ לעשות חסימות לשתף, ופתאום מצאתי את עצמי חוזר להתפלל מה שלא יכולתי לעשות הרבה זמן, ופתאום מתוך העצה הזה פתאום הרגשתי שמחה, והיום אני הרבה יותר שמח ממה שהייתי פעם, למרות שהאורות של היום לא מתקרבים למה שהיה,
בוודאי שאסור לי לחיות בעצב כל החיים ואני חייב לשמוח על ההתקדמות שלי,אסור לי לשפוט את עצמי בחומרה,
אבל יש זמנים מסוימים שבהם אני מוצא שהעצב מביא ליותר תוצאות מכל ההתחזקויות השונות,
אני שוב מדגיש קיפ היקר אני לא מתכון להגיד מה טוב לך , אני גם לא מספיק מכיר אותך... ולא מתיימר לתת עצות,
אבל קר רציתי לשתף הזווית האישית שלי,
אני אוהב אותך ויכול להיות שמה שרלוונטי אלי לא רלוונטי אליך...
תמשיך לחלוק יש לך מתנה נדירה של רגש וכנות וזה תורם כאן המון!!!