צהרים טובים לכל החבורה היקרה!
היום יום חמישי בש"ק פרשת קורח
נקי בחסדי ד' עלי
14 ימים מאו'
19 ימים מפו'
ו-14 ימים מתכנים
ב"ה כרגע יציב ושמח.
המשתוקק היקר תודה על תגובתך. נראה לי שהדרך היא להמשיך להילחם. עוד יום ועוד יום של מאבק, שימוש בכלים שיש לי פה לשתף לספור נקיות להתייעץ להתחדד ולבנות גדרות לעשות חשבון נפש(ולא יותר מידי) וממנו ללמוד איך להשתפר. לימוד תורה שבכוחה להפך את כל המציאות שלי. לחיות יותר עין טובה, כמה שכל רגע של מאבק, כל רגע של עמידה ברורה והחלטית מול התאווה זה לזכות לאור הגנוז שאי אפשר לשער. ללמוד לשים בפרופורציה נכונה את המעידות וח"ו נפילות שעלולות לבוא בדרך. להביט במבט ישר על חסרונותי ולקבל אותם. לא להתכחש אליהם. לבנות בקרבי שמחה רגע רגע יום יום - לא משהו רגשי כזה שאני כל היום מקפץ במקום, משהו אמיתי ויום יומי - שמחה על עצם החיים שלי, על כל מה שד' מטיב עימי. לבנות מבט ישר על עצמי ועל המציאות.
לחיות. כמה שיותר בכמות ובאיכות.
להתעסק כמובן גם בנקיות המעשית עצמה ועם זאת להתעסק בשורשים שלה - להישיר מבט לחסרונות ולקבלם, להבין שלוקח זמן וכוחות ותהליך לתקנם ולהסכים למסע הזה לעבר התשובה. להסכים ולקבל את זה שהשינוי לא יקרה ביום. אבל, אני רוצה ועושה מה שאני יכול.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. לא חידשתי פה כלום שלא עשיתי קודם, באתי לחזק את הנקודה של לבנות אישיות החלטית ולא להיות תלוי בשכל וברגש שלעיתים מבלבלים.
שלום לכולם.
מחילה שלא שיתפתי אתמול, יצאתי בצהרים להלויה חשובה. שמח מאוד שהלכתי, התחזקתי המון.
מבט אמוני מדהים על המוות ועל הכוחות שאנחנו לוקחים קדימה, על הרצון שגדל בקרבנו עכשיו, עם הסתלקותו, להגדיל טוב במציאות. אשרינו שיש לנו תורה כזאת. אשרינו.
משתף שכרגע הולך טוב. מתקדם לאט לאט, מסתער ומרכז את כוחותי בלימוד התורה הקדושה. שמח מאוד ועומל רבות על המבט שלי. להביט נכון על החסרונות שלי כמו שהארכתי בתשובה למשתוקק. ובכלל במבט נכון על עצמי, על ד' יתברך ועל המציאות שברא.
מתכונן ליציאה הביתה מחר בבוקר.
בע"ה אכתוב כמה דברים ותכניות לשמירה על לו"ז יציב ויכולת להתמודד:
1. יום שישי - מגיע הביתה ודבר ראשון משתף.
יש לי כמה אפשרויות מה לעשות בשישי - לגלוש(תלוי במצב הים)/ללכת לדוג/ לנגן/ לסדר את החדר/ כמה סידורים של בריאות וכדו'
בכל אופן רוצה לעזור בבית בכמה דברים, ולהכין תיק בשישי כדי לצאת לישיבה במוצש.
2. ש"ק - קובע כמה חברותות, ישן טוב בלילה אם צריך גם שנ"צ, להיות עם המשפחה ועם חברים. סעודות עם שירים ודברי תורה.
3. מוצש"ק - ערבית בנחת ואריכות כהרגלי, הבדלה ולצאת! בע"ה התיק יהיה כבר מסודר. אם מתאפשר לצאת מוקדם אז גם לא לשתף לפני היציאה. לצאת כמה שיותר מוקדם.
בע"ה יוצא בדריכות ובגבורה. מחזק את ידי שיש לי כבר חזקה על רוב הסופש שבכוחי בעזרת ד' יתברך לעבור אותו בשלום. מוצ"ש הוא הסכנה המרכזית שגם אותו אני מסוגל להצליח בע"ה.
בע"ה ברגע שאצא מהישיבה מקווה להיות בקשר עם חברים מהפורום עד שיש קליטה...
אם יש התמודדות - בא לשתף, לא משאיר לעצמי. בע"ה ללמוד לשחרר ולהרפות, להוריד את הראש מתחת למים לתת לגל לעבור ולקום. ד' איתי
בהצלחה רבה לכולם, מתקדמים!