שבוע טוב
מאפס עכשיו או' ותכנים.
שברתי את התנאי בטלפון אז מהיום למשך שבוע אין לי רשות להביא אותו לחדר בלילה לשעון מעורר.
רציתי אתמול לשתף פה אבל המחשב היה תפוס והיה מאוחר, שיתפתי בהאנגאוטס ממחשב אחר (שמה הגימיל עובד אבל שמור עיניך חסום)
שבת היתה קצת קשה, היה לי ביקורת על חברים שארוחות שבת שאכלנו ביחד לא היו באווירה וכל אחד היה לעצמו, אבל אחרי זה נרגעתי והבנתי שזה לא בבחירתי. ב"ה שחררתי את זה.
השבת לא התנהלה כמו שרציתי. לא קמתי לנץ ואיחרתי גם לתפילה המאוחרת, כל הלימוד של היום הלך, לא היה לי חשק בכללי.
במוצש לפני השינה היתה מעידה - נגעתי קצת, והפסקתי. הלכתי לישון.
במהלך הלילה התעוררתי כמה פעמים והיו כמה מעידות נוספות
והבוקר אחרי מאבקים לעצור נפלתי באו' ותכנים.
אני רואה איך שבירת הסדר והקביעות עושים לי לא טוב גם בשמירת הסדר המוסרי וההתמדה במלחמה בתאווה. גם לא שיתפתי אתמול וגם לא התקלחתי - מה שהגדרתי שלמרות העייפות כל ערב אני מתקלח לפני השינה. זה בונה ומייצב את הלוז. זה הוכיח את עצמו כמועיל.
שוב מתעורר לסוגיית הקנסות. מחפש משהו שיכאב לי. לא פיזית אלא שיראה לי וימחיש לי את ההפסד של החטא. משהו שיכאב אבל לא יהיה פתח לכדור שלג... קנסות כספים זה כיוון טוב אבל עדין חיצוני. אני רוצה משהו שיראה לי את התוצאה של הטעות הזאת ואני אלמד שיש השלכות למה שאני עושה. שזה יהיה מוחשי מול העיניים.
האמת היא שאני מרגיש בלב קצת יאוש. אבל אני עם המבט קדימה. לא יודע מה יהיה מחר
עובד להיום. מאמין בטוב ד' והשגחתו. הוא נותן לי את ההתמודדויות האלה.
מגעיל אותי שיש רגעים שאני פשוט בהמה. שוכח הכל ורץ עיוור אחרי תאווה דמיונית.
לא יודע להגיד לא. לא יודע מה יהיה כשאתחתן... אני לא רוצה לפגוע באשתי. אני רוצה להיות גיבור ששולט על עצמו. ד' תעזור לי...
מתפלל ליום 1 נקי...
ועם כל זה, אסירות תודה לד'.
על עוד יום לחיות. שהחיה אותי אפילו בזמן החטא... כמה הוא מאמין בי שאני יצמח מיזה ויעבור את זה!
יש לי סבלנות. אני ממשיך לעבוד רק להיום. מודה על תקופת נקיות נפלאה וממשיך את הדרך.
שבוע טוב
נקי רק להיום מאו' ותכנים
ו-14 ימים מפו'