ווואו אחי היקר!
קראתי כל מילה.
הלב שלך יצא החוצה. אוהב את זה!
מזכיר לי את אחד הפסוטים הראשונים שלי, מלא בתסכול שואל את עצמי בזעקה גדולה - למה שאני לא אפול?! מחפש סיבות...
ותוך כדי כתיבה השאלות נעלמות... זה כל כך פשוט זה רע... פתאום מבין שהשאלות מתחילות רק כשהיצר תוקף. ומה שחסר לי זה לא תשובות נקודתיות, זה מבט נקי.
(קשור למה שדיברנו בפרטי - אין תחליף לשיתוף בזמן קריז. אי אפשר לראות כשאנחנו עיוורים בלי אדם רואה שיחזיק לנו את היד ויקח אותנו. עלינו רק מוטל - להחזיק אבוקה, קרי לעשות את המעט שכן ביכולתנו. (עין מגילה כד: ))
אגב לא שולל בכלל סיבות מסוימות שמחזיקות אותך ברגעים קשים. אם זה עוזר לך ונותן כוחות - נהדר.
רוצה לקשר את כמה שאמרתי בפסקה הקודמת לאחד הפוסטים הראשונים שלך שלא יצא לי להגיב עליהם - שאלת מתי לבוא לאתר רק כשקשה או תמיד - זה בדיוק הענין. כדי לקנות מבט נקי אנחנו לא רק רוצים 'שלא ליפול' לא רק כשמגיעים למצב קיצוני שאנחנו טבולים בבלבולי היצר - אז לבוא.
אני לא מזלזל בזה. זאת גבורה אדירה. אבל אנחנו יכולים להקדים תרופה עוד הרבה לפני.
למה להגיע לתהום ולסמוך על זה שנכנס בשיא הקושי?
צריך לעבוד על המבט הזה יום יום רגע רגע.
הזכרתי את זה כי דברים אלה הם ענין נוסף על גבי מה שאמר שם המשתוקק.
הוא אמר דבר חשוב - להתרגל לבוא וזה יקל לבוא כשקשה. מסכים. אבל זה צד אחד שהוא קצת טכני.
פה ניסיתי להסביר צד נוסף שנותן ערך עצמי לכניסה כשאנחנו נקיים. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.
לסיום וסליחה על האריכות,
ממליץ שאת הצד הצודק - זה שהצגת אחרון - אתה לא שם כ'עוד צד' 'נרטיב נוסף'.
רוצה לומר, לך עם הצד הזה. בוודאות גמורה ושלמה, בכל הכוח. בלי ספקות.
הצדדים האחרים שהצגת, כמו שאתה בפוסט האחרון אמרת, הם שקר!
נסיון העבר ועוד הרבה דברים עלולים ליאש אותנו אבל אנחנו צריכים להתמלא בוודאות בטוב.
וודאות בנצחון הטוב. ואפילו עוד יותר קל לעשות את זה כשאתה פה בפורום ורואה שיש אנשים שהצליחו...
קיצר הרבה הצלחה,
אתה עושה דרך יפה. רק אל תיעלם.
תמשיך לקרוא ולשתף ותמצא את הדרך שלך.
תמצא מה עובד בשבילך ומביא לך החלמה ונקיות.