תודה "שמח בחלקי" אתה נותן לי המון.
חברים יקרים הרבה זמן לא כתבתי כאן ביומן,
באמת הרבה יותר קל להתמקד בחיים של אחרים ולתת עצות מאשר להסתכל על עצמי ולשתף מה עובר עליי
אז אני שמח שאלוקים נותן לי את האומץ לשבת ולכתוב מתוך הלב שלי על מה שעובר עליי
האמת שקודם כל אני מאוד מתרגש שהאתר כאן תופס תאוצה, הבנתי שעובדים המון על פירסום
ויש הרבה נרשמים חדשים..
אז באמת לכל הנרשמים החדשים "ברוכים הבאים"
אני שמח שאתם כאן זה האתר שהציל אותי ובזכותו זכיתי לדרך חיים חדשה
ואני ממש מרגיש שיצאתי מאפילה לאורה ומכאב לשלווה
אני מאחל ומתפלל עליכם שגם אתם תזכו להנכיח את אלוקים בחייכם ולחיות עם המון אושר ושלווה
לעניני, כפי שאני מבין את עצמי היום, התבאר לי (ע"י המטפל שלי הספרות וחברים מחלימים) שעיקר ה"מחלה" שלי
זה הרצון שלי, כלומר כל רצון הכי קטן ופשוט שיש לי, חייב להתממש בדיוק כפי שאני רוצה
אין לי את היכולת שיש לאנשים אחרים לומר "הייתי רוצה אבל בסדר.."
אצלי כל רצון הוא מלווה בדרישה וצורך נואש שזה יקרה
וכשהחיים לא הולכים כמו שאני רוצה זה נוגע לי במקום כ"כ עמוק שזה פשוט מוציא אותי מאיזון
ובמשך שנים הדרך היחידה שלי להתמודד עם הכאב של האכזבה הזאת היה לברוח לתאוה.
הפיתרון שמצאתי לזה(בתוכנית 12 הצעדים)
זה להכניס את אלוקים לחיים שלי, כלומר
א. להבין ולהאמין מהמקום הכי עמוק ופשוט בלב, שאלוקים אוהב אותי
וזה לא היה קל אפילו שמבחינה דתית אני מאמין בזה ומבין את זה אבל כשהייתי כנה עם עצמי גיליתי שיש לי הרבה בילבולים בנושא ועשיתי על זה עבודה(בצעד שתים) אבל אני לא ירחיב על זה עכשיו
ב. הנקודה העיקרית של ההחלמה שלי היום זה לתרגל ויתור על הדרישה שהחיים יקרו בדיוק כמו שאני רוצה ובמקום זה לקבל את החיים כפי שאלוקים אוהב רוצה שיהיה
וכשעולה לי דחף של רצון מסויים זה יכול להיות כל דבר שהאוטובוס יגיע, שאני יסיים את העבודה לפני זמן מסויים אני מזכיר לעצמי שבסופו של דבר אני לא השולט על העולם ואני לא יכול לגרום לרצון שלי להתממש אז אני מוסר את הרצון הזה לדאגתו ולטיפלו של אלוקים שהוא יחליט האם מתי ואיך הרצון הזה יתממש או לא
והצעד הזה פשוט ממלא אותי בשלווה ורוגע ושמחה
תודה שאתם איתי בדרך!
אוהב אתכם ומאחל לכולם החלמה
משה