אוווווווווף....
זה שוב קרה
היתה לי הפסקה כמה ימים, ושוב הייתי במקום עם הסטיק הפרוץ. דוקא לא זכרתי ממנו, הייתי מחוק מעייפות, בנוסף הייתי צריך למחרת לקום מוקדם לטיול ארוך עם הילדים, רק הייתי צריך לסדר משהו דחוף לטיול דרך הנט...
ואז פתאום ללא הודעה מוקדמת, דחף שהגיח מתחתית כוחות הנפש.
כשבא הדחף חשבתי בתחילה לפתוח את האתר בsos, על כל צרה שלא תבוא, אבל מצד שני הייתי די בטוח בעצמי ואמרתי: שום דבר, אני מסיים את העסק שמוטל עלי והולך לישון, אין מצב היום לנפילה.
אבל פתאום זה קרה, התחלתי לפעול באופן אוטומטי - וליפול... המשמעות של נפילה היא שאתה לא שולט בכלום פשוט כח המשיכה סוחב אותך למטה ואתה באויר אין לך במה לתפוס - ככה הרגשתי.
תוך כדי הנפילה סגרתי ופתחתי את האתרים המסוכנים כמה פעמים אבל עדיין המשכתי ליפול...
בסופו של לילה, פתאום התחלתי להרגיש חוסר חשק וחוסר סיפוק, הרגשתי שאני בכח מנסה לגרות את עצמי כבר הכל היה מאוס עלי, עדיין היה קשה לי לסגור כי אני יודע שבמצבים כאלו אחרי כמה שעות זה מתעורר ובגדול... אבל בכל אופן סגרתי לפני אוננות שלא אוסיף חטא על פשע...
הלכתי לישון נרדמתי מהר, אבל כל שעה התעוררתי שוב...
אתמול היה לי יום עצוב בעקוב כך, נסיתי להסתיר מהאשה ומהילדים את העצבות...
בסוף נפל לי האסימון שהבעיה המרכזית נעוצה בכך שלא השתמשתי בכלים הנכונים מול התאווה...
אולי הייתי צריך ממש בהתחלה כשהתחיל להתעורר אפילו שלא היה נראה לי שאפול פשוט רק לפתוח את האתר....
עדיין לא מיואש
אמשיך לנסות בעזרת ה'
אבא תעזור. בכל נפילה אני נוחת קילומטרים בדקות, אבל לעלות זה קשה יותר אין לי רכבלית שתקפיץ אותי מהר למרום ההר.