haimke כתב on 12 פבר' 2024 01:48:
תודה חברים
מרגיש לי בבחינת "אלו ואלו" (או אולי אלי ואלו)
מנסה להתחזק ולא לחזור למקומות האלה למרות שממש בא לי
הרשי, מז"ט ענק, מקנא בך
וואי וואי כמה זמן לא נכנסתי לפה, טרדות החיים וכאלה
יש לי הרבה על הלב אבל מה שהלב חושק הפנאי עושק
אז ככה, מה שכתבו פה קודמי אני חושב ששתי הדעות נכונות במידה מסוימת, כמובן שאם כבר אתה נופל אין צורך שתגיע עד לקרקעית, אפשר להתפס באיזה זיז בדרך ולעצור עליו, ככה שנפלת אבל לא עד הסוף
ומאידך, המחשבה לפעמים שרק כמה סרטונים מטופשים יעשו לך טוב וישמרו על החיווט וכו' היא במקצת ממש נכונה אבל היא מביאה אותך לכך שתתחיל להגרר לדברים האלה ואח"כ ליותר חמורים וכו' בבחינת היום אומר לו עשה כך ומחר אומר לו עשה כך
וזה באמת התמודדות קשה של הימים או השבועות האחרונים, מצד אחד אני מסתכל על הזמן שעבר ורואה חודשיים שלמים שבהם לא צפיתי בפורנו
דבר שלא היה לי מאז שאני זוכר את עצמי!!!!!!!!!
ובפרט שיש לי כרגע אינטרנט פתוח לצערי,
וזה... אדיר אדר אדיר, אין דברים כאלה, כיף גדול, תענוג עילאי, ידיעה שה' אוהב אותך ומסתכל עליך
ידיעה ששם למעלה רואים את ההתגברויות שלך שאף אחד אחר לא יודע עליהם
ומצד שני, עוצמת הגירוי חזקה פי כמה וכמה, במקרה נחשפתי לכמה תמונות ממש גרועות לכמה שניות והתחלתי להרגיש זרמים בכל הגוף, הרגשתי את היצר שצועק לי יאללה כבר נכשלת (מה שלא נכון אבל כך דרכו) תתקדם, תפתח את מה שצריך ותראה קצת, אחרי זה תחזור לעצמך, נקודתי אני מתגבר אבל אני מרגיש (כבר זמן מה) שזה לא יחזיק מעמד לנצח, ואז... אחרי הנפילה.... מי יודע אם יהיה לי כח לקום, מי יודע מה יהיה, יכתבו לי הודעות נחחמה על כמה שאני בלה בלה בלה אבל אני ארגיש את הזבל הגדול שאני
ניסיתי בימים האחרונים לדמיין את עוצמת העליבות שהייתי מרגיש אחרי נפילה ולא הצלחתי, וזה לדעתי חלק חזק מאוד, אם אני אצליח לחוות בראש את הנפילה בעוצמתה, אני בטוח אדחה את הרצונות והגירויים לפעם אחרת.
ולסיום, ערב אחד ישבתי במיטה וגיגלתי גילולים של תמונות פרוצות ודברים חמורים יותר, נרדמתי כך, ופתאום אני קם ורואה את אשתי מסתכלת במחשב בהלם ואומרת לי, אמרתי לך שאי אפשר לסמוך עליך, אמרתי לך
הרגשתי הכי גרוע שבעולם, אבל כמה דברים לא היו ברורים לי בסיפור, לא דיברנו על זה אף פעם, ולא עסקנו בזה כבר תקופה ארוכה בחיים, ומה פתאום היא נוגעת לי במחשב? (זה דבר שלא קורה אצלינו)
ואקום ואראה והנה חלום, איזה הקלה, לכן שמח ליבי ויגל כבודי אף בשרי ישכון לנצח, והרגשתי עוד משהו, כשפורנו מתחיל להגיע אלי בחלום זה מרגי לי שהוא מנסה לעורר אותי למקומות האפלים שבי, זמן רב לא השתמשתי בו והנה הוא בא בחלום, סימני החלמה, אינשאלללה!
כתבתי קצת מבולבל אבל הקורא הנעים יבין אותי