@מושיקוO
התגובה שלך מאוד מעניינת אבל יש לי כמה השגות אם יורשה לי
קודם כל תודה רבה על מה שכתבת וגם על האשכול הנפרד שפתחת
עכשיו לתוכן
"סיפורי הגבורה מיאשים" בהחלט זה נכון אבל זה גם מקור להשראה
"נתב את היצרים לבת זוגתך" אם היית במקומות האלה היית מבין היטב את ההבדל כמו בין קוקה קולה לסופר דרינק, ולא משנה כמה הסופר דרינק שלך מצוין.
0. "אל תפסול טיפול" בהחלט חושב על זה אם כי אין לי כ"כ אומץ לעשות את זה, אגב היה נחמד אם פה באתר הייתה רשימה של מטפלים, מלבד זאת ניסיתי כמה פעמים להתייעץ ולא הגעתי למקום כלשהו מזה.
1. מה אני מפסיד מזה - בעיקרון אני מרגיש שאצלי החיסרון הוא לאו דוקא משהו גדול מדי (חוץ מבזבוז הזמן מדי פעם) אם לא הייתי חרדי על מלא ודורש מעצמי לעבוד את ה' אני מאמין שהייתי צופה פעמיים עד שלוש ביום למשך כמה דק' וממשיך הלאה, או עושה את זה בדרכים אחרות, ככה שההפסד הגדול שלי הוא בעיקר רוחני. ייתכן שזה מונע ממני להצליח בדברים אחרים אבל אני לא מגדיר את עצמי כמכור בהגזמה שלא יכול להפסיק לצפות כל יום כמה שעות
4. "תעסוקה" זהו, שאני עסוק עד מעל לראש אבל חייב תמיד את הבריחות האלה גם כשהן מגיעות על חשבוני, אני עובד על זה
5א(!). "ביטול הגישה לתכנים" אומר זאת בזהירות, הקפתי את עצמי בכל החסימות האפשריות שיש, הייתי מחלוצי המשתמשים בנטפרי כשעוד לא היה שם כמעט כלום וכל דבר היה צריך לטרטר את האחראים, התקנתי תוכנת ווייפרי על המחשב ומצאתי דרך לשחק איתה (ואל תשאלו איך) קניתי סמארטפון לצורך ממשי ושמתי עליו חסימות כאלה של מייבינים שלא עלו יפה, קניתי סמארטפון של חברת הסינון המובילה (והיקרה, הזוי) וגם בו יש כמה דברים איכשהו לא משהו וגם בו היו פרצות,
כל פעם שהורדתי את החסימה אפילו לצורך אמיתי הייתי מרגיש הנה, הגעתי לכרם ואני חייב אבל חייב לטעום מכל הענבים ומכל הזנים, יום וחצי מחזיק מעמד ושוב נופל
בדיוק כמו ילד שהוריו ה"חוזרים" גידלו לו פאות ארוכות והוא מוריד אותם בישיבה כי אף אחד לא הולך ככה ואיכשהו מתחיל להתקלקל בגלל זה, מה הקשר? - יש איזה תחושה מוזרה כזאת בהורדת חסמים
עד שהגעתי למסקנה שהדרך הנכונה, לפחות שלי, היא לא להשתולל על חסימות אלא להבין שיש את זה לידי ולא לנגוע בזה, יכול להיות שאני טועה אבל כך אני מנסה, מלבד זאת שבעבודתי הנוכחית (חצי אברך חצי עובד) אני חייב אינטרנט על מלא בלי חסימות או עם חסימות מינימליות (נושא לדיון אבל לא אקטואלי כרגע)
5ב(!). "ספורט" לא סובל, אני עם עודף משקל ומעולם לא התחברתי לשום דבר שמצריך עבודה פיזית ואף פעם לא הרגשתי טוב אחרי ספורט כלשהו, סורי.
6. יעדים - אני על זה ומשתדל להצליח כמה שיותר
7. על מה שמחקת אני קצת חולק וחושב שהא בהא תליא
שוב תודה על ההתייחסות אבל כך אני מרגיש, ולא, לא איבדתי תקוה כי אם הייתי מאבד לא הייתי פה
ברוך ה' 21 יום בנקיות, לא מובן מאליו בכלל בכלל