mose כתב on 09 דצמ' 2024 00:40:
מתחיל שוב היקר
תוכל להרחיב קצת על המשפט ״לא נצטער על העבר ולא נרצה לסגור עליו את הדלת״ ??
הקפצתי כעת כמה פוסטים ישנים שנכתבו בפורום על הענין הזה.
ההבטחה הזאת מצטרפת להבטחה נוספת שנכתבה בספר הגדול, והיא שנראה כיצד הנסיון שלנו יוכל לעזור לאחרים.
אבל גם בלי זה, הרעיון הוא שלמרות כל מה שעברתי לא נצטער על העבר כאשר ב"ה היום אני במקום אחר, ואני כבר לא צריך לחיות ברחמים עצמיים על העבר שלי. אין הכוונה שאני לא מתחרט על מה שהיה, ואני שמח במה שהיה, אלא שאני כבר לא צריך לחיות ברחמים עצמיים על כל מה שקרה.
אבל מלבד זאת, אני גם יכול להיות שמח על הזכות שאלוקים נתן לי להיות סקסהוליסט, שעי"ז אני זוכה היום לעבוד את הצעדים ולחיות את החיים בצורה יותר טובה ויותר נפלאה, ע"י ההתמכרות שהביאה אותי לקבוצות הצעדים זכיתי לקבל כלים לעבודה ודרך חיים. גם חיי הדת שלי השתדרגו מאד. אני חרדי מבטן ולידה, מקפיד על קלה כבחמורה, אבל בכל הרבה מקומות נתקעתי בקשיים לרוב, וב"ה ע"י עבודת הצעדים וההתקרבות לאבא אוהב, קורים לי דברים נפלאים וטובים.
וגם כיום כשיש לי טריגר של תאווה או של פגם אופי שצץ, אני יכול הרבה מאד פעמים לחוות חויה רוחנית נפלאה כאשר אני פועל פעולות של כניעה וויתור. כמו למשל מה ששיתפתי מקודם ביומן מסע שלי על מושא תאווה שפגשתי כמה וכמה פעמים בימים האחרונים, ובאחד הימים אחרי שעברתי את אותו מקום אחרי תפילה והסטת הראש לצד השני, הרגשתי את החויה הרוחנית הנפלאה הזאת, את הרוח של אלוקים שנכנסת בי ועושה בי כל יום 'רק להיום' כל כך הרבה ניסים נפלאים.
בהצלחה רבה