ברוכים הבאים, אורח

אני מנסה לחשוב אם זה אמיתי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: אני מנסה לחשוב אם זה אמיתי 74 צפיות

אני מנסה לחשוב אם זה אמיתי לפני 4 חודשים, 3 שבועות #152132

שלום לכולם החלטתי לשתף על עצמי אני כרגע מאוד מבואס כי עכשיו נפלתי באו"פ ואני מרגיש קצת מיואש אני תמיד מנסה לצאת מהדבר הזה וכמו כל אחד ואחד כאן זה תמיד מלפף וחונק..אני מפחד שהגבר הזה ישאר איתי למשך כל חיי..תבינו הצלחתי להגיע לשיא של 138 ימים נקיים בזכות האתר הזה. וזה משהו מטורף ומדהים עבורי. אבל אחרי הנפילה היום מתחיל להתגנב היאוש..אשתי בעבודה ואני עושה את הדבר הזה. אני מבין שיש פה הרבה כלים אבל אני בכלל לא מבין כל כמה זמן להשתמש בכלים האלה, מתי להחליף כלים? ולכן אני מאוד אוהב את האתר הזה ומאוד גם מרגיש מותש ממנו.. סליחה אם זה פוגע במישהו.. אני פשוט רוצה עזרה אני עם הדבר הזה כבר מעל 13 שנה אני לומד בכולל משתדל להתמיד בלימוד תורה משתדל לצאת עם חברים. היה לי פלאפון ללא אינטרנט ואני תמיד תמיד מחפש פרצה במחשב או בפלאפון אין דבר כזה שאני לא מצליח למצוא פירצה.. אני פשוט מרגיש כבר חסר אונים ומרגיש רחוק רחוק מהטהרה והקדושה..אני רואה כאן אנשים עם מעל ל2000 ימים נקיים!!!  מוריד את הכובע בפניכם לא יודע איך אתם עושים את זה כנראה הנשמות שלכם גבוהות משלי. מרגיש שאני לעולם לא אצא מזה מה אפשר לעשות?? פשוט משתף את מה שבלב שלי

תגובה: אני מנסה לחשוב אם זה אמיתי לפני 4 חודשים, 3 שבועות #152136

malkaa1 כתב on 10 נוב' 2024 13:31:

שלום לכולם החלטתי לשתף על עצמי אני כרגע מאוד מבואס כי עכשיו נפלתי באו"פ ואני מרגיש קצת מיואש אני תמיד מנסה לצאת מהדבר הזה וכמו כל אחד ואחד כאן זה תמיד מלפף וחונק..אני מפחד שהגבר הזה ישאר איתי למשך כל חיי..תבינו הצלחתי להגיע לשיא של 138 ימים נקיים בזכות האתר הזה. וזה משהו מטורף ומדהים עבורי. אבל אחרי הנפילה היום מתחיל להתגנב היאוש..אשתי בעבודה ואני עושה את הדבר הזה. אני מבין שיש פה הרבה כלים אבל אני בכלל לא מבין כל כמה זמן להשתמש בכלים האלה, מתי להחליף כלים? ולכן אני מאוד אוהב את האתר הזה ומאוד גם מרגיש מותש ממנו.. סליחה אם זה פוגע במישהו.. אני פשוט רוצה עזרה אני עם הדבר הזה כבר מעל 13 שנה אני לומד בכולל משתדל להתמיד בלימוד תורה משתדל לצאת עם חברים. היה לי פלאפון ללא אינטרנט ואני תמיד תמיד מחפש פרצה במחשב או בפלאפון אין דבר כזה שאני לא מצליח למצוא פירצה.. אני פשוט מרגיש כבר חסר אונים ומרגיש רחוק רחוק מהטהרה והקדושה..אני רואה כאן אנשים עם מעל ל2000 ימים נקיים!!!  מוריד את הכובע בפניכם לא יודע איך אתם עושים את זה כנראה הנשמות שלכם גבוהות משלי. מרגיש שאני לעולם לא אצא מזה מה אפשר לעשות?? פשוט משתף את מה שבלב שלי

אני לא מבין בנשמות, אבל אם אני מצהיר שאני נקי מעל 2000 ימים, כנראה שלפני כן לא הייתי כל כך נקי בלשון המעטה. אז לא נראה לי כ"כ שהנקיון קשור לנשמה הגבוהה.
אין לך מה להוריד את הכובע בפני החברים הללו שנקיים, הם סה"כ אנשים בדיוק כמוך, שהרגישו היטב היטב את החוסר אונים, גם אני חשבתי שלעולם לא אוכל לצאת מההתמכרות שלי, ואסירות תודה שרק להיום כל יום בכח 12 הצעדים שאני עובד, וביחד עם קבוצה של חברים רבים וספונסר שמדריך אותי בדרך, אני זוכה לקבל מאלוקים את מתנת הנקיון, למרות שאני חסר אונים מוחלט מול התאווה.

מאחל לך הצלחה רבה. רק תדע שיש הרבה הרבה תקוה. לא משנה עד לאיפה הגענו, יש לנו תקוה גדולה בעז"ה. אני ועוד הרבה חברים הגענו למקומות רחוקים יותר או פחות, או עוד יותר ועוד ועוד יותר, ובכל זאת בחסדי ה' אני והם זכו לעלות על דרך נפלאה.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן