ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: חוזר לעלות 281 צפיות

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע #152583

היי חברים אני רווק בן 26 שדיי תקוע עם האירוע הזה שנקגרא פורנו, אומנם לא מכור ברמה של כל יום אבל במשך 8 שנים אני עם פעם בשבוע... ניסיתי הרבה ייעוצים וכל מיני חרטטנים למיניהם, ואפשר לומר שכולם כשלו בזה אחר זה...
אני מאוד מקווה להצליח כאן בזכות הפורום הזה, למרות הייאוש הגדול שקיים בתוכי, אני מנסה לעודד את עצמי שהפעם מצאתי תוכנית חזקה ובסיסית יותר
אשמח לתגובות...

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע #152590

בהצלחה רבה רבה חבר!

באמת אומץ והתמדה גדולים יש לך שאתה ממשיך לנסות ולהתקדם אחרי שנים. כל הכבוד לך! באמת!

וטיפ קטן - 
הפורום הוא אחד הכלים הכי חזקים שלנו. במיוחד כצמוד לשימוש בפורום - יש גם עבודה על תוכנית מסודרת שאתה בונה לעצמך ועובד על פי ההגדרות של התוכנית שלך. אולי בשבילך תתאים עבודה עם הקורס לעזרה עצמית - לטוס אל החופש: app.gye.org.il/course

בהצלחה רבה חבר
ניריוסף
מנהל תוכן GYE

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע #152592

• goolife
  • דירוג כסף

אח יקר כיף שבאת לכאן
ותדע לך חסד אלוקים שאתה כאן רווק מודע ועובד על הדרך אל החופש.

משתף שגם אני רווק מעל גיל 30 מאז שאני באתר כאן ומתמיד בתכנית בכלים אני מגיע ליותר ויותר חופש.
המצב שלי הוא לא מושלם אבל הוא על דרך.
ממליץ לך תתחיל את הכלים שיש באתר תעשה בהם שימוש כי לדעת אותם ללא שימוש זה כמו ללמד איך לרכב על אופניים בלי לעלות על האופניים 

בדרך תראה בעצמך המון מקומות יפים.

ממליץ לך גם על תוכנית שקיימת כאן באתר אפשרות לקבל 40 מפתחות אל החופש מייל יומי עם פעולות לביצוע לי זה עזר.

תמשיך לבוא 
אוהבים 

תגובה: חוזר לעלות לפני 6 ימים, 18 שעות #152598

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר קבוע

ברוך הבא energeticviper99!

אני עדיין בתהליך אז לא יכול להעיד שהאתר פתר את ההתמכרות, אבל בהחלט הוא עזר לי להפחית את השימוש. ממליץ להיכנס למעלה ל"תוכנית לעזרה עצמית" יש שם לא מעט כלים. זה לוקח זמן אבל אם מתמידים רואים שיפור.

הרבה בהצלחה אח

תגובה: חוזר לעלות לפני 6 ימים, 1 שעה #152609

הי זאב כחול!
מה עזר לך ברצפים הקודמים להחזיק זמן?
מה התוכנית שלך לימים הקרובים כדי להחזיק יותר?
אנחנו כאן בשבילך אלוף

ניריוסף
מנהל תוכן GYE

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: חוזר לעלות לפני 5 ימים, 18 שעות #152613

• זאב כחול
  • חבר קבוע

היי!
מה שעזר לי בעבר זה בעיקר הסביבה שהייתה לי, אם הייתי במסגרת כלשהו עם אנשים שאני אוהב. לצערי כרגע אין לי כזאת אבל אני מנסה למצוא.

לתקופה הקרובה אני מנסה להתנתק מהמסכים, מחקתי לא מעט מהרשתות החברתיות, ולומד למצוא את השקט שלי בעיסוקים בלי מסכים. במקביל אני ממשיך עם התוכנית באתר וכותב לעצמי עוד כל מיני דברים בנושא.

תודה על התמיכה

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 ימים, 5 שעות #152624

ממש ממש כל הכבוד לך! אחלה תוכנית!
בטח עוד תמשיך לעדכן ולשפר אותה לפי הצורך שתרגיש עם הזמן.

ואני מציע שתשקיע בפורום בינתיים עד שתמצא סביבה תומכת ואוהבת בחוץ. כי גם כאן אנחנו יכולים לאהוב ולתמוך אם אתה רוצה וצריך.

בהצלחה!
ניריוסף

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 ימים, 4 שעות #152628

• זאב כחול
  • חבר קבוע

אוף שוב נפילה
אחרי שבעת ימי נקיות שזה שיפור לעומת התקופה האחרונה.
בהתחלה כשעלו הדחפים השתמשתי בכלים שתרגלתי באתר והם עברו, אז גאה בעצמי! לצערי בהמשך הדחפים חזרו ואז זה כבר לא עזר…

כמעט תמיד כשיש לי חלום רטוב באים לי דחפים חזקים וזה מוביל לנפילה בימים שאחרי… לעוד מישהו יצא לחוות את זה? איך הייתם פועלים?

תודה רבה על כל התמיכה

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 ימים, 3 שעות #152630

• mose
  • דירוג זהב

כן גם לי זה קרה לא מזמן
אני חושב שהכי נכון זה פשוט לקום ולהשאיר את זה מאחורה ולהחליט שאתה לא מתייחס לחלום. 
עכ״פ אחי יש נפילות לכולם ותנסה להבין מה הוביל אותך לזה וללמוד להבא.. 
ועוד תזכור שאתה בסופו של דבר רוצה וגם הולך לנצח אז תשמח ותקום ובעז״ה זה יהיה ירידה לצורך עליה 
אוהב וצריך

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 ימים #152631

אני פחות מכיר
אבל אני ממש מבואס בשבילך

אל תשכח שאלוקים אוהב אותך גם במצב הזה

אל תכנס לאשמה ובושה רעילה

אני לפני 13 יום נפלתי ולא האמנתי שאני יהיה עכשיו ב13 יום

אז אחי תן בראש תתחיל מחדש

תבדוק את שרשרת הנפילות
זה חשוב מאוד

אוהב אותך אחי

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 ימים, 16 שעות #152632

• זאב כחול
  • חבר קבוע

תודה רבה על התמיכה מכולם!
באמת מנסה לקחת את זה ברוח טובה ולא להיכנס לאשמה. הכלים שהתחלתי ללמוד לאחרונה מהאתר מאוד עוזרים בזה.

mose זה לא קשור לתוכן החלום, לפעמים אני אפילו לא זוכר מה היה בחלום. פשוט ברגע שיש לי חלום כזה נהיים לי דחפים ביום-יומיים אחרי אולי זה משהו הורמונלי... לפי הניסיון שלי לרוב זה יגרום לנפילות.
אולי אני צריך לדעת להישמר אקסטרה בימים שלאחר חלום כזה, להעלות הגנות ולהתרחק יותר ממסכים

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 ימים, 14 שעות #152633

• mose
  • דירוג זהב

וואלה 
אצלי זה ממש מתוכן החלום

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.43 שניות

Are you sure?

כן