ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: חוזר לעלות 432 צפיות

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 שבועות, 1 יום #152713

בוקר טוב!
חדשות טובות, אתמול לא הייתה נפילה. התרחקתי קצת מהמסכים והדחפים עברו. לא עשיתי את זה מספיק וחזרתי למסכים אחר כך, למזלי הדחפים לא חזרו אבל אצטרך לשפר את זה לפעם הבאה.

קמתי הבוקר מחלום רטוב, מה שאומר שהימים הקרובים יהיו קשים במיוחד. אני אצטרך להיות זהיר יתר על המידה ולהיעזר בכלים במידת הצורך.

בהצלחה לכולם אוהב אתכם

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 שבועות, 1 יום #152723

תותח !! כל הכבוד! כבר השגת המון! תפרגן לעצמך ותיתן לעצמך עידוד חיובי שתצליח גם הערב!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע, 4 ימים #152747

כבר כמה ימים שלא כתבתי.
ברוך ה' אני נקי בינתיים, הימים האחרונים היו טובים.
היו לי רק דחפים חלשים יחסית, אני חושש מעט מכשיגיעו דחפים חזקים. בינתיים ממשיך ללמוד ולתרגל את הכלים של האתר לשעת הצורך.
בהצלחה לכולם ושבת שלום!

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע #152791

שמח בשמחתך! מקווה שאתה חוגג גם ניצחונות על דחפים חלשים, זה יכין אותך לקראת הדחפים החזקים יותר בהמשך.

וכמובן שעדיף לבחור תרגיל אחד שאתה מאוד מתחבר אליו לקראת הדחפים החזקים, ולחזור ולתרגל אותו שוב ושוב כל יום, שיהיה מוכן לכל מקרה שלא יבוא.

למשל הרבה אוהבים את גלישת דחפים ואומרים שהוא עוזר להם.

בהצלחה רבה!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: חוזר לעלות לפני 5 ימים, 9 שעות #152802

תודה רבה על העצה לגבי התרגיל אני אנסה לבחור אחד. דווקא גלישת דחפים ניסיתי ולא עזר לי, לפעמים הדחף חוזר מאוחר יותר. 

ברוך השם עדיין נקי.
התחלתי ללמוד יותר תורה לאחרונה, זה מאוד מחזק.
הסופש אני שוב בבית אז אני חושש שיעלו דחפים, בעזרת השם אצליח להישאר נקי.

חודש טוב ובהצלחה לכולם

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 ימים, 11 שעות #152806

אוף, שוב נפלתי

גם הפעם זה בא אחרי חלום שהיה לי בלילה, לא הייתי זהיר מספיק. עדכנתי את הכלים שלי ואמשיך לתרגל את התרגילים מהאתר.

הפעם הייתי נקי לכמעט שלושה שבועות, כלומר כל פעם אני מאריך את רצף הנקיות שלי (פעם קודמת הייתי נקי שבועיים). בעזרת השם המצב ימשיך וישתפר.

אני קצת לא בטוח איך להתייחס לנפילות שלי. הרגש הטבעי שעולה לרוב זה תסכול ובושה, אבל אני מנסה להעביר אותם כי אומרים שזה לא טוב. הדבר הבא שעולה זה אדישות לנפילות אבל זה גם לא נשמע לי נכון. אני חושב שהגישה הנכונה הוא משהו כמו התבוננות בחוכמה על הנפילות ותכנון להמשך, אבל אני לא בטוח. אשמח לעצתכם.

שבוע טוב לכולם

• עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן