ברוכים הבאים, אורח

המסע בן 1000 הימים וחקרי לב
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: המסע בן 1000 הימים וחקרי לב 22 צפיות

המסע בן 1000 הימים וחקרי לב לפני 15 שעות, 36 דקות #153100

סיימתי את המסע של שנה המתואר ביומן שבקישור הזה
go.gye.org.il/forum/2-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%A2/151884-%D7%A9%D7%A0%D7%94
עכשיו אני עושה משהו מפחיד, קצת יותר ממה שחשבתי. אני מעלה את ההימור כמעט פי שלוש. עשיתי כ-360 ימים ואני רוצה לצאת למסע יומרני להשלים ל-1000.
אני צריך שתהיו איתי פה, ותגיבו לי - אנשים שמגיבים הרבה בפורום (כמו גיבור100 ומשה ועוד) מצילים חיים. ֿ
בניגוד למסע הקודם שכולו התמקד ב״פשוט להתאפק״. לספור ימים ולהגיע ליעד. פה היעד הוא רחוק מאוד, והוא לא עיקר תוכן המסע.
עיקר תוכן המסע ביומן הזה הוא לעשות ניקוי יסודי, להבין את השורשים הנפשיים של השימוש שלי, להסתכל במיקרוסקופ על ״האזור הכתום״ שעדיין יש לי בו חלק ונחלה.
המסע בן השנה חשף שפורנו קשה כשלעצמו ממש לא מעניין אותי ולכן ברור לי שנפטרתי ממנו לנצח. הדבר שעשוי להכשיל אותי הוא כל הדברים ה״לא מזיקים״ שמובילים ל״קצת מזיקים״ ואז מי יודע, אולי אפילו אין הבטחה לנצח את הדברים המשעממים שכבר מאסתי בהם.
לכן אחרי שנה אני מבודד את האויב הזה שקרוב אליי, הדברים ה״קלים״ יותר. עכשיו שזה רק הוא לבד - אני הולך לנתח אותו ולהביא את עצמי למצב שארגיש כלפיו כמו שאני מרגיש היום כלפי סרטונים בוטים.
ממש מפחיד, אבל יחד ננצח.

נערך לאחרונה: לפני 8 שעות, 48 דקות על ידי justinian. סיבה: לא היה מספיק ברור

תגובה: המסע בן 1000 הימים וחקרי לב לפני 11 שעות, 34 דקות #153103

אמאל'ההההההה
וואוו
כל הכבוד אחי מקנה בך
אתה תותח על חללל
יאלה מחכה לצעוד איתך את המסע הזה
ולראות איך אתה מצליח זה יעשה לכולנו טוב

אמרת שנגמלת ואפילו שאתה מואס בפו' הקשה
ואתה עובד על הדברים היותר קלים
בדברים האלו כלול גם צפייה בפו'?
או שזה רק להסתכל על בנות ברחוב או סרטים קצת חשופים שהם לא בגדר פו?
מה בדיוק הכוונה מעניין אותי

עוד משהו
איך אתה מרגיש כרגע 
כיף \סבבה \אותו דבר
יש שיפור?
אתה מרגיש משהו שונה לגבי זה?
זה מאוד מעניין

בכל אופן כל הכבוד אח יקר
גאה בך ומצדיע לך

תגובה: המסע בן 1000 הימים וחקרי לב לפני 8 שעות, 22 דקות #153104

גיבור,
זו שאלה מאוד חשובה ואני חייב להסביר לכם איפה אני עומד. אני תמיד לא יודע כמה מותר לי לפרט פה כל פרט ולכן יוצא לי משהו לא מספיק ברור.
אני אכתוב ברחל בתך הקטנה.
בשלב זה אני לא משתמש בשום סוג של פורנו - לא קשה ולא רך. בגדול נגדיר פורנו קשה כתיאור של ביאה באופן מפורש, ופורנו רך יהיה בעיקר תמונות עירום ואולי סרטים המתמקדים בתיאורים עקיפים של פעילות מינית ללא ביצוע של אקט אמיתי מול המצלמה.
בשניהם אינני משתמש היום. אבל יש הבדל:
הקשה היה תמיד בעייתי בעיניי, קצת מגעיל, הרבה משעמם, ובכל זאת השתמשתי. למה בכל זאת השתמשתי? הייתה לי משיכה חזקה להשתמש, חזקה יותר מהרתיעה. אני אכתוב על זה בפירוט ביומן זה בפעם אחרת. על כל פנים אחרי תקופת צינון של שנה מכל הסוגים, אין לי כרגע משיכה להשתמש בפו׳ קשה ונשאר רק הרתיעה והדחיה והשעמום.
לעומת זאת, הפו׳ הרך נתפס אצלי כדבר פחות מעוות, הוא הדבר היותר קרוב לרצון הטבעי של גבר. אין לי רתיעה או שעמום מזה - רק משיכה. ובכל זאת אני לא עושה את זה, כי גם זה דבר רע כשלעצמו - ובנוסף זה גם פתח לשוב לדברים המכוערים יותר (בפעם אחרת אסביר את הדינמיקה של זה).
הסוג האחרון שדברת עליו וזה סרטים רגילים עם סצינות חשופות, אני לא מגדיר את זה בכלל במסגרת המאבק שלי, וזה אפילו לא טריגר בשבילי כרגע. אולי פעם אחליט שזו בעיה, כרגע אין לי הרגשה כזו. 
ואני יודע שיש לי עוד שאלות לענות עליהן ועוד דברים להסביר, אבל זה לבינתיים

נערך לאחרונה: לפני 8 שעות, 6 דקות על ידי justinian.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן