גיבור,
זו שאלה מאוד חשובה ואני חייב להסביר לכם איפה אני עומד. אני תמיד לא יודע כמה מותר לי לפרט פה כל פרט ולכן יוצא לי משהו לא מספיק ברור.
אני אכתוב ברחל בתך הקטנה.
בשלב זה אני לא משתמש בשום סוג של פורנו - לא קשה ולא רך. בגדול נגדיר פורנו קשה כתיאור של ביאה באופן מפורש, ופורנו רך יהיה בעיקר תמונות עירום ואולי סרטים המתמקדים בתיאורים עקיפים של פעילות מינית ללא ביצוע של אקט אמיתי מול המצלמה.
בשניהם אינני משתמש היום. אבל יש הבדל:
הקשה היה תמיד בעייתי בעיניי, קצת מגעיל, הרבה משעמם, ובכל זאת השתמשתי. למה בכל זאת השתמשתי? הייתה לי משיכה חזקה להשתמש, חזקה יותר מהרתיעה. אני אכתוב על זה בפירוט ביומן זה בפעם אחרת. על כל פנים אחרי תקופת צינון של שנה מכל הסוגים, אין לי כרגע משיכה להשתמש בפו׳ קשה ונשאר רק הרתיעה והדחיה והשעמום.
לעומת זאת, הפו׳ הרך נתפס אצלי כדבר פחות מעוות, הוא הדבר היותר קרוב לרצון הטבעי של גבר. אין לי רתיעה או שעמום מזה - רק משיכה. ובכל זאת אני לא עושה את זה, כי גם זה דבר רע כשלעצמו - ובנוסף זה גם פתח לשוב לדברים המכוערים יותר (בפעם אחרת אסביר את הדינמיקה של זה).
הסוג האחרון שדברת עליו וזה סרטים רגילים עם סצינות חשופות, אני לא מגדיר את זה בכלל במסגרת המאבק שלי, וזה אפילו לא טריגר בשבילי כרגע. אולי פעם אחליט שזו בעיה, כרגע אין לי הרגשה כזו.
ואני יודע שיש לי עוד שאלות לענות עליהן ועוד דברים להסביר, אבל זה לבינתיים