ברוכים הבאים, אורח

הדרך אל החופש
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: הדרך אל החופש 83 צפיות

הדרך אל החופש לפני 6 ימים, 19 שעות #155599

היי, מתחיל לעשות יומן מסע, מקווה שזה באמת יעזור לי. ברוך ה׳ אני נמצא בתקופה הכי טובה שלי מזה הרבה שנים שאני באמת מרגיש שיש לי סוף סוף התקדמות ושליטה עצמית, כמובן רחוק מאוד ממושלם ועוד יש דרך ארוכה אבל יש השתפרות ואני עם הראש קדימה לעבר החופש.

תגובה: הדרך אל החופש לפני 6 ימים, 10 שעות #155600

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 815 ימים
  • דירוג פלטיניום

בהצלחה אחינו

תגובה: הדרך אל החופש לפני 5 ימים, 19 שעות #155604

תודה רבה משה!
לצערי נכנסתי למערבולת כזאת של נפילות אחרי תקופה נחמדה של 20 יום נקיים, בעזרת ה׳ צריך לחזור למסלול ולדרך הנכונה ולעלות על דרך המלך. צריך להמשיך לחזק את כוח הרצון ואת האמונה שבאמת אפשר להפסיק עם זה. לא נשבר מכמה נפילות למרות שזה כואב ויכול להכניס לדאון מכאן רק למעלה.

תגובה: הדרך אל החופש לפני 5 ימים, 17 שעות #155605

• mose
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר אני יודע שזה קשה אבל תסתכל על המטרה הכללית שלך ולא על המקום הספציפי שאתה נמצא בו כעת..
תחשוב שאבא שיעשה טעות חינוכית עם בנו ויאמר לעצמו אני דפוק דיברתי לבן שלי לא יפה יאללה בא נתפרע אני ימשיך לדבר איך שבא לי גם ככה עשיתי טעות. 
תברור שזו לא הדרך והדרך הנכונה זה לתפוס את עצמו להבין את הטעות ולתקן ובלי יותר מידי יסורי מצפון. 
ככה ממש גם אנחנו נפלנו בסדר זה חלק מהדרך, ובאמת אתה יהודי טוב שרוצה לתקן ולנקות את עצמו הקב״ה באמת מעריך כל צעד וכל מאמץ. אז אחי תרים לעצמך ולא להתרגש מידי פשוט לבנות תוכנית יותר טובה
בהצלחה אוהב

תגובה: הדרך אל החופש לפני 4 ימים, 20 שעות #155612

תודה רבה מחזק ממש!
ברגע שאני נופל אחרי רצף אז אני כביכול מנצל את זה שאני למטה ואז נופל הרבה יותר וגם עכשיו אני צריך להרים את עצמי ועדיין לא מצליח כל כך, זה נהיה הרגל וזה באמת קשה לשנות את זה שפשוט זה מגיע באוטומט הרבה פעמים לצערי. מקווה שעכשיו אחרי עוד נפילה אצליח לחזור לעוד רצף טוב כי ברגע שאני עולה על הגל של הרצף שם יש משהו שנהיה קצת יותר קל וטוב ובאמת ההתחלה הכי קשה.

תגובה: הדרך אל החופש לפני 4 ימים, 19 שעות #155614

• mose
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר
להיות נקי מספר ימים גבוה זה יפה, אבל המטרה האמיתית זה לצאת לחופש ולשלוט בעצמך ולא להיות עבד נרצע של הפורנו.. 
ואם כן אז אין היגיון שתגיד לעצמך יאללה בא נמשיך ליפול אני כבר מימלא באפס ימים של ניקיון, אלא המטרה שלך זה להחזיר את עצמך לידיים שלך ואם כן אתה אמור לקום כמה שיותר מהר גם אם נפלת…
סתם היצר עושה לך משחק פסיכולוגי..
קיצר שיהיה בהצלחה בעבודת ה׳

תגובה: הדרך אל החופש לפני 4 ימים, 19 שעות #155615

• mose
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר
להיות נקי מספר ימים גבוה זה יפה, אבל המטרה האמיתית זה לצאת לחופש ולשלוט בעצמך ולא להיות עבד נרצע של הפורנו.. 
ואם כן אז אין היגיון שתגיד לעצמך יאללה בא נמשיך ליפול אני כבר מימלא באפס ימים של ניקיון, אלא המטרה שלך זה להחזיר את עצמך לידיים שלך ואם כן אתה אמור לקום כמה שיותר מהר גם אם נפלת…
סתם היצר עושה לך משחק פסיכולוגי..
קיצר שיהיה בהצלחה בעבודת ה׳

תגובה: הדרך אל החופש לפני 3 ימים, 2 שעות #155628

תודה רבה ואתה צודק ב100% פשוט כשיש רצף אתה בשוונג ולכן אני מרגיש שזה באיזה מקום הרבה יותר קל, ולהתחיל מההתחלה את הרצף זה הרבה יותר קשה. בסוף זה באמת פסיכולוגי כי בתכלס אין הבדל אבל זה מאתגר. עדיין לא מצליח לצערי להתחיל רצף ואני עדיין נופל. לא נכנס לדאון או לדיכאון אלא פשוט מקבל את זה ומכאן אחדש את המאמצים שלי.

תגובה: הדרך אל החופש לפני 2 ימים, 22 שעות #155630

• mose
  • דירוג פלטיניום

הייתי ממליץ לך לקחת על עצמיך משהו טוב חדש בנוסף בשביל לפתוח את הרצף החדש. 
אני מתכוון להרגל טוב, למשל קח על עצמיך שאתה מתחיל רצף חדש אבל בשונה מכל פעם אתה מוסיף עוד משהו יומי או שבועי (עדיף יומי שיהיה כנגד הימים) וככה אתה גם בונה הרגל טוב וגם מראה לעצמיך שהפעם זה רצף שונה ז״א שיש לך משהו חיובי לחיים ובנוסף אתה לא מתחיל משהו שכבר היית בו בעבר אלא משהו חדש…..
רעיונות:
1 ריצה רבע שעה או יותר (אני לא מכיר את המשקל שלך ; ). 
2 לימוד של משהו חדש ומעניין 
3 קריאת ספר. 
לבשל אוכל בבית במידה ואתה לא מבשל.
וכו וכו. תקשיב זה ממש עובד קח משהו שאתה מתחבר אליו, אני סתם זרקתי רעיונות. ותתחיל התחלה חדשה. 
אומר לך מנסיון זה עובד, שהייתי בתקופה של נפילות קיבלתי על עצמי כמה החלטות קטנות אגב שעד היום אני מקיים, וזה נתן לי דרייב מטורף להתחיל. 
וככה אתה מנצל את הנפילה למקפצה..
ירידה זו לצורך עליה.
אחי היקר שיהיה לך בהצלחה ותזכור חושך לא מגרשים עם מקלות רק עם אור….

תגובה: הדרך אל החופש לפני 2 ימים, 8 שעות #155633

• ממשיך
  • רצף ניקיון נוכחי: 101 ימים
  • חבר חדש

מחזיקים לך אצבעות אל תתייאש

תגובה: הדרך אל החופש לפני 19 שעות, 52 דקות #155643

תודה רבה לכם אתם ממש מחזקים! בעזרת ה׳ יהיה טוב ובאמת אסור להתייאש

תגובה: הדרך אל החופש לפני 8 שעות, 32 דקות #155644

נפלתי, שוב. את האמת רצף נפילות כזה לא היה לי הרבה זמן, לצערי אני מרגיש שאני קצת חוזר אחורה וממש חבל, עד לפני הרצף נפילות הזה גם הנפילות שהיו לי הם היו הרבה יותר מצומצמות ועכשיו פשוט זה כבר רצף ארוך מידי שמזכיר לי את התקופה הפחות טובה שהייתי בה(לא שבתקופה האחרונה היה מושלם אבל היה הרבה יותר התקדמות). חייב פשוט לחזור למה שאני יודע ומכיר עם עצמי מהתקופה האחרונה הטובה כי שם הרגשתי שבאמת אני מתקדם סוף סוף אחרי הרבה שנים שפחות. חייב לחזק את הכוח רצון שלי ולא להתייאש גם שקשה כי בסוף זה המנוע שבסוף יוציא אותי מכל הדבר הזה ולהיזכר כמה זה טוב בלי זה בתקופות שהצלחתי. בעזרת ה׳ נעשה ונצליח

תגובה: הדרך אל החופש לפני 5 שעות, 11 דקות #155649

• חסידי
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש

הלב שלי איתך נשמה

פתחת את האשכול הזה לפני 6 ימים עם הרגשה טובה, "תקופה הכי טובה", וממש יום למחרת כתבת על תחילת מערבולת הנפילות.

זה מראה לנו עד כמה התאוה היא חלק מאיתנו, וגם התאוה צריכה לפעמים מנוחה... לפעמים יש ימים נקיים טכניים, בלי הרבה נסיונות וקשיים, וזה גורם לנו להוריד הילוך ולהפסיק להשגיח חזק, כי הרי אנחנו נקיים, ואז באה הנפילה הגדולה... בימים כאלה אין לנו עצבים לשמוע על זהירות ושמירה, כי הרי "אנחנו כבר נקיים" [ולמרות שכבר עשרות פעמים היינו בגלגל הזה...].
התאוה היא כמו חתול שממתין לטרף, הוא יכול לעמוד משך זמן ניכר בלי לזוז, עד שהוא רואה שהציפור במצב לא זהיר, ואז הוא קופץ עליו...

לפעמים, ימים בלי נסיונות, זה לבד הניסיון... אסור לנו לשכוח גם בימים השקטים שאנחנו עדיין במלחמה, אולי במצב של הפסקת אש קצרה, אבל המטוסים וספינות המלחמה עומדים בהיכון...

תתחזק אחי, תתאושש קצת ותתמקד רק על היום בלבד, או על כמה שעות. כשתהיה יותר מפוכח תוכל לראות במבט יותר מקיף ופנימי מה עוד אתה יכול להוסיף.

מחזיק לך אצבעות ומקווה לשמוע ממך בשורות טובות.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.38 שניות

Are you sure?

כן