היי, מתחיל לעשות יומן מסע, מקווה שזה באמת יעזור לי. ברוך ה׳ אני נמצא בתקופה הכי טובה שלי מזה הרבה שנים שאני באמת מרגיש שיש לי סוף סוף התקדמות ושליטה עצמית, כמובן רחוק מאוד ממושלם ועוד יש דרך ארוכה אבל יש השתפרות ואני עם הראש קדימה לעבר החופש.
תודה רבה משה!
לצערי נכנסתי למערבולת כזאת של נפילות אחרי תקופה נחמדה של 20 יום נקיים, בעזרת ה׳ צריך לחזור למסלול ולדרך הנכונה ולעלות על דרך המלך. צריך להמשיך לחזק את כוח הרצון ואת האמונה שבאמת אפשר להפסיק עם זה. לא נשבר מכמה נפילות למרות שזה כואב ויכול להכניס לדאון מכאן רק למעלה.
אחי היקר אני יודע שזה קשה אבל תסתכל על המטרה הכללית שלך ולא על המקום הספציפי שאתה נמצא בו כעת..
תחשוב שאבא שיעשה טעות חינוכית עם בנו ויאמר לעצמו אני דפוק דיברתי לבן שלי לא יפה יאללה בא נתפרע אני ימשיך לדבר איך שבא לי גם ככה עשיתי טעות.
תברור שזו לא הדרך והדרך הנכונה זה לתפוס את עצמו להבין את הטעות ולתקן ובלי יותר מידי יסורי מצפון.
ככה ממש גם אנחנו נפלנו בסדר זה חלק מהדרך, ובאמת אתה יהודי טוב שרוצה לתקן ולנקות את עצמו הקב״ה באמת מעריך כל צעד וכל מאמץ. אז אחי תרים לעצמך ולא להתרגש מידי פשוט לבנות תוכנית יותר טובה
בהצלחה אוהב
תודה רבה מחזק ממש!
ברגע שאני נופל אחרי רצף אז אני כביכול מנצל את זה שאני למטה ואז נופל הרבה יותר וגם עכשיו אני צריך להרים את עצמי ועדיין לא מצליח כל כך, זה נהיה הרגל וזה באמת קשה לשנות את זה שפשוט זה מגיע באוטומט הרבה פעמים לצערי. מקווה שעכשיו אחרי עוד נפילה אצליח לחזור לעוד רצף טוב כי ברגע שאני עולה על הגל של הרצף שם יש משהו שנהיה קצת יותר קל וטוב ובאמת ההתחלה הכי קשה.
אחי היקר
להיות נקי מספר ימים גבוה זה יפה, אבל המטרה האמיתית זה לצאת לחופש ולשלוט בעצמך ולא להיות עבד נרצע של הפורנו..
ואם כן אז אין היגיון שתגיד לעצמך יאללה בא נמשיך ליפול אני כבר מימלא באפס ימים של ניקיון, אלא המטרה שלך זה להחזיר את עצמך לידיים שלך ואם כן אתה אמור לקום כמה שיותר מהר גם אם נפלת…
סתם היצר עושה לך משחק פסיכולוגי..
קיצר שיהיה בהצלחה בעבודת ה׳
אחי היקר
להיות נקי מספר ימים גבוה זה יפה, אבל המטרה האמיתית זה לצאת לחופש ולשלוט בעצמך ולא להיות עבד נרצע של הפורנו..
ואם כן אז אין היגיון שתגיד לעצמך יאללה בא נמשיך ליפול אני כבר מימלא באפס ימים של ניקיון, אלא המטרה שלך זה להחזיר את עצמך לידיים שלך ואם כן אתה אמור לקום כמה שיותר מהר גם אם נפלת…
סתם היצר עושה לך משחק פסיכולוגי..
קיצר שיהיה בהצלחה בעבודת ה׳