ברוכים הבאים, אורח

המסע המשמעותי בחיי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: המסע המשמעותי בחיי 382 צפיות

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 1 שבוע, 1 יום #155774

• חסידי
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • חבר קבוע

אם אתה מרגיש בנוח לכתוב את מה שעובר עליך? כאילו מה הסיפור כעת?
לפעמים כשכותבים את זה, נהיה יותר קל.
אם לא נוח לכתוב כאן, אולי תכתוב לחבר או לעצמך אפילו.

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 1 שבוע, 1 יום #155776

• חסידי
  • חבר קבוע
ממשיך כתב on 07 יוני 2026 06:50:

אחת הסיבות לדחף העוצמתי שאני חווה, זה ריב עם שכנים שיש לי כרגע וזה מכניס אותי לסערת רגשות ואז מתעורר הדחף

מדהים לחשוב איך התאווה עובדת עלינו...
כאילו אם נאונן הריב ייפסק לטובתנו, זה ברור, והכל יבא על מקומו בשלום...

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 1 שבוע #155777

• ממשיך
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

זה בריחה מאי נוחות

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 1 שבוע #155778

• חסידי
  • חבר קבוע

בדיוק.

היה לי פעם גם משהו דומה לזה, קושי שגרם לי רצון לברוח "לשם", וספרתי על זה לאחר החברים, והוא ישב אתי כעשר דקות, ופשוט ספרתי לו בקול את הבעיה והקושי שיש לי, בפרטי פרטים, ואז המשכתי לדבר ולתאר את התאווה שאני שואף אליה כעת כמקום מפלט מהקושי...
ופתאום נעצרתי, כאילו לא ידעתי איך להמשיך, כי מה עכשיו? עכשיו נהיה יותר טוב?... זה מאוד עזר לי בשעתו, כשציירתי מול העינים במוחש איך שזה ממש ממש לא יעזור לי הבריחה לשם

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 6 ימים, 23 שעות #155788

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 116 ימים
  • חבר חדש

וואי! העצה הראשונה היא זה שכתבת פה ושיתפת!
בהרבה הצלחה, תחשוב שהקדוש ברוך הוא בעצמו מגיע אליך ואומר לך בני אל תמאס את עצמך עם הדברים האלו הם שייכים לגויים (מהם זה מגיע), אין לך מושג כמה נחת יש לי כשאתה מתגבר! כל התגברות שהיא אפילו אם כבר התחלת ליפול!!

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 6 ימים, 21 שעות #155790

• ממשיך
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש
מה שקרה לי היום זה נס השגחה פרטית
כבר כתבתי אתמול את האתגרים שאני עובר ביומים האחרונים, ושני דברים שהחזיקו אותי להמנע מנפילה. אחד שלא יהיה לי נעים מחברי הפרום ומהאיש קשר מצוות האתר. והדבר השני פחדתי מהסבל של אחרי הנפילה.היום בחצי היום הראשון הדחפים היו יותר מתונים מאתמול וחשבתי לתומי שאני בדרך לחזרה לשיגרה, אחר הצהריים קפץ עלי עוד שני טריגרים חזקים ואז כל מה שלמדתי בקורסים של האתר התחילו לקרוס גם שני הדברים שמנעו ממני אתמול. התחלתי לחשוב אולי אני התנתק מהאתר ( זה אחד הקשיים הגדולים שלי להיות פתוח וחשוף עם מישהו כשאני בנפילה, אולי זה בעיה יותר גדולה מהנפילה עצמה)גם הפחד מהסבל של אחרי הנפילה הפסיק לעבוד בקיצור עד שעת מנחה היה קריסת מערכות. הייתי מנוי וגמור שאני חוזר לפורנוגרפיה. זה היה אל חזור, כבר תכננתי שאשתי צריכה ללכת ואז יהיה לי את הזמן שלי,רגע לפני שאני הולך למנחה אישתי בקשה ממני להוציא משהו מהאיימל, אז חשבתי אני יציץ שניה גם במייל שלי אולי הגיע איזה תגובה בפורום, ואז קרה הנס,אני רואה את התגובה האחרונה שכותב לי חבר בפורום שאפילו בנפילה צריך לקום. זה פשוט היה הנשמה לנשמה שהחזיר אותי לשפיות. התחלתי לבכות ממה שקרה.עדיין אני לא יודע ברור מה קרה ביומים האחרונים שהכול קרס לי ולולי החיזוק שקיבלתי בשניה האחרונה כפשוטו כבר הייתי עכשיו עמוק בבוץ.

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 6 ימים, 15 שעות #155795

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 845 ימים
  • דירוג פלטיניום

וואו וואו וואו 
אחי ריגשת… וזה מראה כמה כח יש לנו כקבוצה 

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 6 ימים, 5 שעות #155797

• symcha
  • חבר חדש

תודה רבה, מחמם לי את הלב לשמוע שהמילים שלי פעלו משהו כ"כ חשוב, אנחנו לא יודעים לפעמים מה עושה כל פעולה קטנה.
כמו שכתב MOSE זה הכח שיש לנו כקבוצה, אפשר לחזק אחד את השני כי אני לא כרגע בקושי שאתה נמצא ויש את האפשרות להושיט יד ולעזור.
אני חושב כעת על זה, הסיבה שבכלל נכנסתי אתמול לפורום היתה גם כן בעקבות הממודדות קשה ומתסכלת, נכנסתי כדי לקבל כוחות מחברים, ועל הדרך כתבתי 2 3 תגובות, בעצם כתבתי גם ובעיקר לעצמי. כל אחד במקום שבו הוא נמצא בחיים מתמודד עם הרבה מאד דברים, פרנסה, חינוך, גידול ילדים, בריאות, ועוד ועוד, אנחנו כיהודים שומרי תורה ומצוות מתמודדים ממקום הרבה יותר מחייב ותובעני (אין מצב להחליט באמצע אני עוזב, על כרחך אתה חי וכו'), ולהוסיף לזה גם את ההתמודדות עם כל הנפילות האלו על כל מה שזה כולל, אני מרגיש שבשבילי זה מעבר לכוחות..
בהצלחה לכולנו

תגובה: המסע המשמעותי בחיי לפני 6 ימים, 5 שעות #155798

• symcha
  • חבר חדש

הבהרה: כשכתבתי שזה מעבר לכוחות לא התכוונתי לומר שאני כאילו מוותר טוב אין לי כח להתמודד אלא לעשות מה ש[היצה"ר] רוצה, התכוונתי שאני לא יכול לאפשר לעצמי את הנפילות האלו המחיר הוא נורא, מספיק זה כבר הרס לי עד עכשיו.

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן