אז הבוקר קמתי על הצד המכור שלי. חוסר חשק. מרמור. עצבנות. טינות. לא מוסברות. והתחשק לי להשתמש. סתם. על ריק. אולי כן בגלל משהו. שאני לא כמו שאני רוצה להיות. מושלם. מרגיש. עם מטרה. משמעות. שהכל מכוון. מדויק. שהכל שמח סביבי. אהוב ונאהב. אז הרמתי, כנגד רצוני, טלפונים. ולצערי או שמחתי, השיחות הועברו לתא קולי או שהיו תפוסים. בסוף חבר ענה, שיתפתי, בכלל רוצה להיות אסיר תודה שאני מרים טלפונים שאנשים שאני בקושי מכיר ומשתף. הוא אמר שיש סיבה, זאת אומרת, אתה מכור, חבר. נס שאתה לא עושה את מה שבטבעך. קלטתי שאני לא מקבל את זה שאני מכור. ברמה הפשוטה מאוד ברור לי למה, מכור מבחינתי הוא סוג ב. מ.ש.ל אני לא רוצה להיות סוג ב. זה הדבר הראשון שקלטתי הבוקר. לא בא לי על להיות מכור.
הדבר השני. חבר ותיק, שתמיד עונה לי לסמסים מלאי התבכיינות במשפט אחד או במלה, ענה, אוהבים, רגשות הם לא מציאות. וקלטתי שאני לא מקבל את זה. מה זאת אומרת רגשות הם לא מציאות. אז מה אני, אם אני לא רגשות. אני רוצה לחיות, להרגיש חי, זה קורה עם הרגשות, ואני לא רוצה לוותר על תחושת החיים שלי, גם אם היא מהולה בח**, אני לא רוצה לוותר על הרגשות, מה שאומר בעצם שאני לא רוצה לוותר על עצמי, שזה כשלעצמו טוב מאוד, אבל הבעיה שאני מגדיר את עצמי באמצעות הרגשות, נקודה.