האם אני מוכן לוותר על התאווה?
התשובה, לצערי, היא לא.
אני לא באמת מוכן לוותר.
לפני חודש קלטתי את זה, עשיתי פקלים של שכיבות שמיכה, ובאמצע הסיבוב השני קלטתי שאני מתנשף על ריק, אני לא באמת הגעתי לשיא היכולת שלי אבל אני מתנשף כאילו כן הגעתי, אני מזייף מאמץ בשביל לסגור את הבסטה אבל לא באמת מתאמץ.
גם התאווה. החיים שלי - זאת אומרת מה שנשאר מהם - בזבל. אין לי באמת חיים. והתאווה בהחלט ממלאת את החור הזה. ואני, למרבה הכנות והצער, נהנה מזה. בשנתיים מאז הSA עסקתי בצורה מאוד מערכתית, שיגרע מאוד מסודרת, זמנים של נפילה, לילות, סרטים, חיפוש, הלוך ושוב. קימה, ריצה, התנערות, דפים, מלים. וגם אחרי התאוששות וזמנים שחשבתי שאני חוזר לנורמטיביות נפילה נוספת שממוטטת. וחוזר וחוזר וחוזר. ואלמלא האנגובר הרצחני שהולך ומתקהה עם הזמן אני יודע טוב מאוד מה הייתי עושה וממשיך לעשות, את אותו מקום, אותו מחשב, הכתובות שקיימות לי בראש, השמות שלהן (ימח שמן, ואני מתכוון לזה: כמה פעמים שחשבתי שכבר התנתקתי וזהו, גיליתי שיש במח מאגר של כל השמות, ובלחיצה קטנה בגוגל, בצ'יק), שבעוד יום-יומיים, אני הולך להיות בהרבה יותר נגישות מכל הבינהזמנים, שאני ממש צריך להשקיע בשביל לחפש, נגישות במובן של חצי דקה על השעון שאני עמוק עמוק בפנים, ובקלות, עם צבירת שנות הנסיון שלי, אני מתזמן את זה. וככה שנתיים, ממחזר את אותו שימוש, וראסמי, אילולא האנגובר והחברים שמתארסים ויוצאים לעבוד שפוקחים לי את העיניים ואני רואה כמה המצב שלי בקאנטים, הייתי ממשיך לנצח. אני חושב - למרות שזה לא יהיה הוגן כלפי - שגם הניסיון שלי לעלות לרכבת אז לפני שנתיים היה כדי לסגור את הפינה של הכאב, שלא יציק. ואז לגלות שזה הרבה יותר מזה, שזה משהו שאני לא יכול לסמן בוי, שזה משהו שאני חייב להיות בו עם כל הקליפות שעטפתי את עצמי, ולהיות בו, ולהתמסר.
ושאם אני באמת רוצה לצאת מזה, בלי שאני יודע לאן אני חוזר אם אין לי לאן, אני צריך לשבת על הצעדים ולהפסיק להשתמש בתוכנית רק כדי להזריק מורפיום לכאב הזה שלא מרפה. לעשות את צעד אחד. לעבוד