זה לא תלוי בתירוצים, היו לי אתמול מספיק מאלה, ולא מהסוג של הכלב אכל לי את הספרות. היה יום גרוע. הייתי ממש רדוף וחסר פניות. בוק חדש של צעד ארבע. טינות. עצבים. אוננות רגשית. ערימת פחדים ניהלה אותי. החיים הסתערו עלי. וכמו בכל הפעמים האלה שאני אוסף קצת אומץ, צובר ממנו, ופתאום מגיע גל כזה שמרוקן לי את החיים ואני מרגיש מתחת לקו האפס, איפה שכבר יהיה קשה לשאוב בסיבוב הבא. ובנוסף לכל הייתי בלי פלאפון. אז השיחות הלכו, החברים, הספונסר כולל קביעת מפגש, נשאר הפורום, אז בין ריצה לריצה נכנסתי קצת. אבל מחובר לא הייתי. וככה עם כדור השלג הזה שהתחיל להתגלגל התחלתי והמשכתי את היום, הרס עצמי, שנאה עצמית, תלישות, ניתוק, ומסתבר שהכללים מאוד פשוטים, אני חייב להיות מחובר לתקע. אם אני לא מחובר – אני מחובר. לא מחובר לאלוקים ולתוכנית, לא משנה כמה זמן על השעון, אני בן רגע מתחבר לדרך היחידה שאני מכיר. בלילה הייתי מול המחשב. מאוחר. ואני מוצא את עצמי משחק משחק מקדים. אני לא באמת יחפש עכשיו תאווה. כי אני מודע לחלוטין. ובהגדרות הנקיות שלי עם הספונסר צפיה בפורנו נחשבת נפילה. אז לחפש רשמית זה יחסל אותי. אז אני פותח את הגוגל, וזה גוגל שמשלים אוטומטית ומציג מבחר תמונות בנושא, אז אני לא לוחץ על אנטר, רק מתחיל כל מיני מלים שחשבתי שכבר שחשבתי, שם כזה, שם אחר, ובשלב הבא אני לוחץ על האימאג', וזה לא מפורש, וזה בסדר, ובכלל אני לא מצב נסתר, מה זה משנה, אבל אני קולט שמרחק החמש עשרה שניות עבר, והאמונה הזאת שהפיתרון כאן עובדת על מלא, והראש שלי מספר שזה רק כאן ושם וזה לא על אמת. אחרי חצי שעה חתכתי. ליפול לא רציתי חתכתי, אבל זה הסתובב לי בראש. איך בהסחת דעת קטנה אני יכול למצוא את עצמי בדיוק באותם מקומות לא משנה כמה רזומה יש. אותם מקומות בדיוק, ואני שחשבתי שעליתי שלב.
קיבלתי תזכורת למיקום שלי. ויותר מזה לכמה נקודות. ידע לא נותן לי כח. לא משנה כמה אדבר. כמה מסרים. כמה פוסטים. אני צריך לעשות פעולות. אם אני לא עושה פעולות – אם אני לא מחובר, והתירוצים לא רלוונטיים בכלל, בייחוד שהם מגיעים ממקום כזה ששוכח שזה החיים שלי, וזה חיים או וות, אני לא מספק לאף אחד את הנקיות שלי, לא לחברים ולא לספונסר, זה איך שאני רוצה לחיות ואני זה שאני רוצה את זה, אני אמצא את עצמי במקומות שאצטרך יותר שפכטל חד בשביל לגרד את עצמי. ושבקלות הראש שלי מספר כל מיני סיפורים ומנפיק הסברים ואוקימתות, וזה בדרך אגב, ופה אתה פאסיבי, וכאן אפשר למכור את המחשב לגוי, כל העסק לא משנה, השאלה היא אם אני פועל על תאווה או פועל על חיים. ונקודה האחרונה, שאני לא צריך להקשיב לראש שלי, בייחוד כשהוא מציב כל מיני הנחות יסוד, אם כבר אתה כבר כאן, וכבר כתבת את השם של הזאת, וכבר ראית חצי פה, אז זה כבר המדרון, ואם חצית את זה, עזוב, תמשיך בכביש המהיר, אז לא, אין צורך בדרמות, ואני אומר את זה בחשש כי אני לא באמת מקבל את זה ואת עצמי, אבל זה המצב כרגע, והצפיה הזאת היא לא גבול שמחייב אותי בנקודות חובה שישתלם לי להמשיך במסלול פלוס חבילה.
מתפלל לנכונות