ברוכים הבאים, אורח

מגשים חלום
(0 צופה) 

נושא: מגשים חלום 12306 צפיות

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53428

השבת קראנו בפרשה על עבד עברי. ועליו אומרת התורה כי בשנת השמיטה הוא יוצא לחופשי. כלומר המקסימום שהעבד יעבוד הוא רק שישה שנים. אלא אם כן הוא רוצה להישאר ולהירצע באוזנו.
ולמה רק שישה שנים-"כי לי בני ישראל עבדים,עבדי הם" ה' הוציא אותנו ממצרים על מנת שנהיה עבדיו. ולא עבדים למישהו/משהו אחר.
מכאן נלמד כי לכל עבדות יש סוף -גם לעבדות החזקה מאוד של התאווה יהיה סוף .וזאת אני מאמין באמונה שלימה כי בסופו של דבר אוכל לקבל את מתנת הנקיות ולהיות עבד לה' בלבד ולא לשום תאווה כזאת או אחרת.
שבוע טוב ונקי לכולם! 36 (בחסד ה' לא מובן בכלל)
"לְךָ אֵלִי תְּשׁוּקָתִי בְּךָ חֶשְׁקִי וְאַהֲבָתִי"

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53537

אסירותודה על השיתוף היום בקבוצה הטלפונית. ממש לא מובן.
מאוד קשה לי לדבר על ההתמכרות שלי לתאווה עם עוד אנשים ובימים האחרונים עשיתי זאת בפעם הראשונה .
עליתי גם לקבוצה, הצהרתי ושיתפתי.
ההרגשה אחר כך הייתה משחררת מאוד.
הרגשתי איך אני מוריד את המחיצות האלה שבניתי לעצמי ולתאווה שלי ועם עוד כל מילה של שיתןף אני בעצם דופק עם פטיש על המחיצות הללו ושובר אותם.
מודה לה' על החברים הנפלאים שיש פה ועל הדרך החדשה שאני מתחיל .
נקי כבר 38 ימים ומתפלל לעוד יום נוסף של נקיות ! תודה רבה!

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53626

מתחיל את היום ה 40 בתהליך קניית הנקיות. מודה לקב"ה על תקופת הנקיות הארוכה הזאת. תודה לך אבא אוהב! 
מה שאני לא יכול לעשות בשביל עצמי אבא עושה בשבילי.
שמעתי בקבוצה הטלפונית מישהו שנקי כבר בערך שנה וחצי והוא אמר שהוא מרגיש כבר סוג של שפיות מסוימת. זה מאוד חיזק אותי ונתן לי תקווה להמשיך כי לכאב של התאווה אני לא רוצה לחזור ואני מתפלל לימים של שפיות.
אלוקי,תן לי רק עוד יום שפוי נוסף אחד!

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53654

• העברי
  • דירוג פלטיניום
אוהבים!
דברתי פעם מישהו שנקי 10 שנים, והוא גם אמר לי שהאובססיות פחתו
הרבה תקווה!
תתחדש על ה40 ימים

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53670

40 יום זה אכן פרק זמן משמעותי. אשריך!
אך דווקא עכשיו אל לנו לשכוח את חוסר האונים שלנו - כי רק ההודאה בזה תשאיר אותנו שפויים.
משל לרופא שראה את המכה, ואמר: כמה המכה הזאת מכה רבה מאד!
אמר החולה: והלוא אשר הוכיתי מכה נחלה, לא היתה זאת כי אם לבעבור הגלות צדקת רפואתך ובעבור הראות את כוחך!
(מדרש תהילים מזמור נא)
אסיר תודה על נקיון - רק להיום - מכט טבת תשע"ד - 1/1/2014

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53699

• newbody
  • דירוג פלטיניום
  • אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק
אל תשכח שאחרי 40 יום היה חטא העגל

אבל מזל טוב, מקנא בך (קינאת סופרים) מקווה שיום אחד אגיע לשם

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53714

בוקר טוב חברים!
תודה רבה לכולם על החיזוקים. רציתי לשתף במשהו ואם אפשר תגידו דעתכם בעניין.
לצערי גיליתי שהיה לי "מקרה לילה" ממש לא מכוון וללא אוננות. ולכן אני קצת בעצבות מהעניין. חשבתי אם לאפס את ימי הנקיות אך החלטתי שלא כי הגמילה שלי היא מאוננות מכוונת ולא מסתם מקרה לילה. אני רואה בזה נסיון של התאווה למשוך אותי שוב לכיוונה,גם בתת מודע שלי, ולהכניס אותי לעצבות וייאוש.
אך אני כמובן נכנע לתאווה ומודה שאני חסר אונים מולה ומבקש מאלוקים שייקח ממני את התאווה בכל צורותיה גם מהתת מודע.
אך ברוך ה',  זה הזכיר לי את הכאב הגדול של הנפילה המודעת האחרונה שלי. איך היו לי דמעות בעיניים,אכזבה וייאוש. אך לעולם לא עוד .
רק בזכות אלוקים , ואם ירצה  שאני יישאר נקי גם להיום, אני מתחיל את היום הנקי ה41 באופן מודע. בחלמה!
נ.ב.
מחכה לדעת מה דעתכם בנוגע לאי איפוס שלי.תודה! 

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53715

• newbody
  • דירוג פלטיניום
  • אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק
לדעתי אין צורך לאפס, מקרה לילה אינו בהכרה ולכן גם אינו חזרה לדפוסים שאנחנו רוצים לשנות ולכן אני לא הייתי מאפס

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53728

לדעתי אם אתה אומר תיקון הכללי אתה לא חייב לאפס, זה לדעת כל הראשונים והאחרונים שבדורותינו ובדורות הקודמים 

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53737

• ציקו
  • רצף ניקיון נוכחי: 2405 ימים
  • חבר ותיק
חזקתם אותי - עוד יום ורק היום

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53898

שלום לכולם!
אני מכור לתאווה ואני חסר אונים מולה. כל הזמן תוקפים אותי מחשבות והירהורים לא רצויים. מאוד קשה לי עם זה אבל אין לי אפשרות אחרת חוץ מלהיכנע לפנטזיות כי להילחם - אין לי סיכוי. אני אסירתודה לאלוקים שנותן לי כוח לוותר על מבטים שניים  ונותן לי בכלל כוח להחלים ולצעוד בתוכנית הזאת.
אני מתפלל לאלוקים שייקח ממני את הפנטזיות והרצונות לתאווה שמנסות לחדור בי ללא הרף.
אבא תודה לך על 42 ימים של נקיות ומפוכחות. בבקשה תיתן לי עוד יום אחד כזה של שפיות שאוכל לעובדך בלב שלם!
"לב טהור ברא לי אלוקים ורוח נכון חדש בקרבי"
יהי רצון שהחודש הזה יהיה סוף וקץ לכל תאוותינו הרעות ותחילה וראש לרפואתנו. ושנזכה לשמחה אמיתית ושלימה מתוך נקיות ואמונה ! אוהב!
שבת שלום וחודש טוב!!

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #53933

השבת הייתה לי התקפה די חזקה של התאווה . מחשבות ופנטזיות ניסו לחדור ללא רחם לתוך ראשי ולמשוך אותי לתאווה . הרגשתי ממש חסר אונים וחסר יכולת לנהל את חיי. נכנעתי לתאווה.
ה' ריחם עליי  וישר הוציא אותי מזה. אני כלכך שמח לכתוב שאני עדיין נקי. בזמן האחרון האובססיה התחזקה באופן משמעותי מאוד. אני רואה מסביבי רק מושאי תאווה וזה גורם לי להיות ממש מטורף מהעניין. אני מקווה שההתקפה הזאתי והיציאה ממנה בשלום תקדם אותי לעבר ההחלמה. 
רק להיום לרק לשעה הזאת לדקה הזאת לשנייה הזאת לרגע הזה ה' יישמור אותי נקי ומפוכח כי בלעדיו אני אבוד. שבוע טוב!

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #54056

מודה אני לפניך בורא עולם על נקיות,מפוכחות ושפיות.
מודה אני לפניך על תקווה,רפואה ואמונה.
מודה אני לפניך על חברים ,מסרים וחיזוקים.
מודה אני לפניך על שמחה,אהבה ודמעה.
מודה אני לפניך על התחדשות ,רוחניות והתרגשות.
מודה אני לפניך על נתינה , השפעה ושמירה.
מודה אני לפניך על ברכה , נשמה ונשימה.
כל משבריך וגליך עליי עברו, אבל יודע אני שרק לעוד יום תישאר איתי ותגן עליי ועל כל עמ"י בחסדיך הרבים וברחמיך המרובים.
למרות כל הקשיים וההתמודדות שאני עובר , אבא שומר אותי נקי ושפוי ממש כמו אש שמתלקחת בתוך הברד ולא נותן לאש לצאת אלא "אש תמיד תוקד על המזבח לא תכבה".
מודה לך, אבא אוהב על עוד יום נקי! 44

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #54075

איזה כיף לקרוא.‏ בהצלחה
תן לו משלו, שאתה ושלך - שלו
וכן בדוד הוא אומר "כי ממך הכל, ומידך נתנו לך"

בעניין: מגשים חלום לפני 10 שנים, 9 חודשים #54099

• יגל לבי
  • דירוג זהב
  • בוראי, אני חסר אונים ! אנא עזור לי.
חלומך מתגשם
איזה מדהים !