שלום לכולם. קודם כל אני אסיר תודה על כך שהיום, לראשונה מזה כמה חודשים, קראתי בספרות ועשיתי שלושה טלפונים לחברים. נשאר רק הטלפון לספונסר.
יהיה אירוני אם אמעד דווקא היום (בחסד אלוקים נקי ממעידות 46 יום) אך באותה מידה לא מפתיע.
רציתי לשתף כאן בחוויה רוחנית שהייתה לי לאחרונה. חוויה די בעל כרחי. אחרי נסיעה ארוכה הגעתי עייף ורעב לתחנה מרכזית כלשהי. לאחרונה אני מנסה להשתפר בתחום האוכל. לא ממש בתכנית OA, אבל כן בקשר עם חברים משם. התלבטתי מה לאכול בתחנה המרכזית והתייעצתי בקבוצת הווצאפ שלהם.
קיצורו של דבר, תוך כדי ההתכתבויות, הגעתי לחנות פיצה חביבה עליי, בטעם ובמחיר. בהתחלה התלבטתי, ושיתפתי גם על כך. חבר הציע שאתקשר אליו ועשיתי זאת. תוך כדי השיחה היה ברור לי שאני קונה את הפיצה הזו, אפילו היה שלב שבו כמעט שילמתי תוך כדי השיחה, אבל לא היה נעים לי לעצור את החבר שדיבר ודיבר והסביר...
סיימתי את השיחה ובאתי לשלם, ואז משהו בלתי מובן לחלוטין שלף אותי מהפיצרייה, נגד רצוני, וגרם לי ללכת לקנות באיזה סופר סמוך חלופה שנראית לי בריאה לאין ערוך ולבטח משמינה הרבה פחות.
אני חושב שלמדתי מכאן דבר גדול. חשוב ביותר הוא משך החיבור לאחרים בתכנית. ככל שאהיה יותר מחובר אליהם לפרקי זמן ארוכים יותר, כך גדל הסיכוי שהנס יקרה. אפילו נגד רצוני.
אז לא מספיק לעשות טלפון כשאני רוצה להשתמש. חשוב להישאר כמה שיותר על הקו גם כשכבר פתחתי את האתר, או את מה שזה לא יהיה. גם כשהתחלתי להשתמש. הקשר עם אלוקים ועם אחרים יעצור אותי מהידרדרות, במוקדם או במאוחר.