קראתי לא מזמן באחד הספרים על אחד שהחזיק תקופה ארוכה נקי, אבל הכל היה בצורה של , לא תאווה, באיזה שהוא שלב נמאס לו מהלא לא לא, והוא נפל, על מלא. כל הקטע של התוכנית זה לא רק שהיא תוכנית מניעה, גדרות מסביב למכתש של החיים שאני מת לחזור אליו, אלא תוכנית שממלאת, שמכווינה, שמוציאה מכל השבילים הגורמים לחזור. אני אומר את זה בעיקר לעצמי, כי מרגיש שאני עולה מהדלת האחורית על מסלול שהסוף שלו ידוע מראש. מתפלל לנכונות.
ואני, אישית, מאז ומתמיד ועדיין מחפש את תוכנית הכפתור האחד. לסיים את הסיפור הזה, ראבק, בלי כל העליות מורדות שיתופים קבוצות חפירות נבירות רגשות פעולות, ללחוץ, ולהיות כזה אחד בדיוק כמו כל הפנטזיות שלי, בלי תאווה, שלם, בתזוג, חיים יפים ושמחים, ושכל מה שמונע ממני להיות מה שאני הכי טוב נעלם. אני לא מקבל את זה שעם כל תקופת הנקיות אני עדין לא המושלם שפינטזתי עליו. היה ברור לי שהדפקט היחיד שמונע ממני להיות התדמית המושלמת שלי בעיני ובעיני האחרים היא רק הבאג הזה שזורק אותי לשימוש כל חודש שבוע יום תלוי בנסיבות, ואז ברגע שהבאג יטופל, זהו הכל יהיה פרפקט, חלון ראווה, ומסלול המראה לחיים יפים כאלה, ספיישל להוליווד. מסתבר שזה אחרת. מתפלל לנכונות וקבלה. ונוכחות, לא לברוח מהחיים האלה, להיות כאן, להיות איפה שאני עכשיו, איפה שאלוהים מניח אותי, לקבל בשלווה, ולהיות עם אומץ ותבונה.
אמן. אוהבים.