avi408 כתב on 11 ספט' 2014 08:45:
אני אף פעם לא התמודדתי [לפחות לא בשנים האחרונות]עם כאב נפשי כזה עמוק וזה כל כך קשה!!! אני אני יודע שלדבר ככה זה כביכול טאבו,שהרי אנחנו צריכים לפחות לרצות טוב וכאן אני מודה בפה מלא אני לא רוצה וזה מפחיד לאן הגעתי .ישנם שיחשבו שזה ילדותי אבל אין לי שליטה על זה כרגע .
ניסתי לחשוב כמה היה רע לפני השבוע,כמה נזק לי ולמשפחתי,כמה הרגשה של זבל ,ניסתי להתקשר לחברים,ניסתי להתקשר לספונסר [הוא לא ענה ולא חזר אליי עדיין]ניסתי להירגע ולא לחשוב כלום ,אפילו התפללתי קצת [ואודה שמייד הפסקתי]אבל עדיין קשה אני עדיין בתוך המערבולת המטורפת הזאת רוצה ,לא רוצה ,יודע שאלוקים הוא היחיד שיכול לעזור לי שהרי אני בוודאי לא יכול אבל אני עדיין לא רוצה .
אני מרגיש כמו תינוק שלוקחים לו את המוצץ וזה נמצא מולו והוא רק רואה ובוכה ובוכה.
חלק ממני אומר איך התדרדרת כל כך שאפילו לרצות לרצות אתה לא מסוגל אבל גם זה לא עוזר.
יכול להיות שהאגו והאני הגדול שלי פשוט לא מוכן לקבל את זה שאין לי שליטה אולי אבל זה כ"כ קשה
אלו בדיוק הנקודות שלמדתי בתכנית, החלום שאני רוצה תמיד טוב, הוא חלק מהמחלה שלי מהאישיות שבחרתי לפצל, כדי לא לקחת אחריות על מעשיה של השנייה.
אין שני מוישל'ך, יש רק אחד, אחד שאוהב ללמוד תורה, אוהב את אשתו והילדים, ואוהב גם תאווה.
פעמים שאני רוצה במה שטוב לי, ולפעמים במה שעושה לי רע. השקר הוא שאני לא אוהב את זה, שזה השד ממונטה קריסטו, שהתנחל בטעות בלב שלי.
כל עוד שהמשכתי להכחיש את הצד שבי שאוהב את התאווה הזאת, המשכתי להשתמש.
כשהפסקתי להילחם במי שאני, זכיתי לשחרור.
כן, האגו שלי לא מוכן לקבל את זה, חלומות הילדות שלי אף פעם לא היו להיות סקסוהוליסט (ואפילו לא בהחלמה.)
להיות ראש ישיבה היה האופציה האחרונה מבחינתי,(אם שאר המשרות החשובות באמת יתפסו.)
בהחלמה למדתי להתחיל להקשיב למה שאלוהים רוצה שאהיה, ולא למה שאני מדמיין.
מאחל לך שתמצא ותקבל את המקום שאלוהים מתכנן עבורך.
אוהב