כבר הרבה זמן לא כתבתי פה ברוך השם אני עדיין בדרך ומנסה להתקדם.
בשבוע האחרון התחלתי לעשות סיכום עם עצמי איפה אני אוחז,לאן אני מתקדם,ואיפה אני צריך שיפור.
הסיבה שעכשיו אני עושה את הסיכום בגלל שלפני שנה נודע לי שאני חולה במחלה חשוכת מרפא אבל יש סיכוי למחלה הזאת ששמה סקסוהליזם ולא חייבים למות ולהיות צל של עצמך כל הזמן אלא שיש חיים יותר טובים בחוץ שמחכים למי שרוצה לחיות איתם.
ברוך השם שאני לא יכול להשוות איפה שהייתי לפני שנה ואיפה שאני היום, אפילו אם זה לא יום כזה מוצלח אני יכול עדיין לראות בברור את ההבדל בין אז להיום.
היו לי תשעה חודשים בנקיות ובמפוקחות הלכתי לקבוצות, התקשרתי לחברים,עשיתי את הפעולות באדיקות ממש ,ספונסיים ,ושינוי בכל תחומי החיים.
לפני שלושה חודשים קרו כמה דברים ברצף בחיים האישיים שלי שממש שינו לי את כל החיים ההתמודדות עם זה הייתה קשה מאוד ולמרות שמאוד ניסתי לעשות את הפעולות הנכונות [ואולי הצלחתי במרבית הפעמים]עדיין היו לי מעידות קשות מאוד [ואולי זה נקרא נפילות].
אהבתי להתחכך בתאווה אבל לא לשבור את "הספירה" של הימים לנקיות עשיתי הרבה דברים מסביב "מתוך סקרנות" לבחון את הגבולות וזה המשיך לכמעט נפילה לגמרי מהתכנית.
הבעיה שלי היא שלא הייתי מספיק כנה עם עצמי וממילא לא יכולתי להיות כנה עם אחרים ובכללם הספונסר שבאמת אני משתדל להיות כנה איתו עד כמה שיכולתי אבל מכיוון שרימתי את עצמי ברבדים מסויימים אז לא הייתי כנה איתו.
מה שהשתנה אולי זה שהתחלתי לקחת אדרול [זה כמו ריטלין ] בשביל ה ADHD שרק בגיל שלושים לפני חודש נודע לי שיש לי את זה וזה היה בשבוע שעבר ומאז אני מצליח להתרכז בדברים, ולזמנים שלא חלמתי שאוכל ואז כשאני הרבה יותר רגוע ומסוגל להתרכז ולא לקפוץ מדבר לדבר, פתאום אני מסתכל אחורה ומתחיל לעשות סיכום והתמונה לא נעימה בכלל בלשון המעטה. אולי זה מגיע מזה שאף פעם לא ויתרתי על קבוצות,ספונסר,ספונסיים,קריאה,טלפונים,ושאר הפעולות אמנם לא במינון מספיק אבל עדיין המשכתי את הפעולות ועם החיים עם אלוקים ואני מרגיש שחסר לי הרבה.
אולי בגלל שהגעתי לתחתית מסויימת וצריך משהו חדש, יותר עמוק,יותר אמיתי וכנה שעד עכשיו לא היה לי.
את האמת זה לא כל כך משנה לי אבל מה שמשנה לי זה שאני רוצה החלמה יותר אמיתית,יותר כנה,הרבה יותר איכותית,ולמרות שיהיה לי קשה אני מוכן ורוצה! עדיין לא הספקתי לדבר עם הספונסר על זה אבל אני חושב 1.שאני צריך לעשות יותר בשביל ההחלמה, באיזה שהוא מקום זה נהיה חלק מהשגרה [ואולי לכן לא נפלתי לתהומות שהייתי בהם לגמרי] 2.אני צריך לתת יותר לאנשים 3.צריך להגדיר סטנדרטים חדשים מה זה מפוכחות מינית ולא רק נקיון 4.לעבוד על כנות רבה יותר עם עצמי וזה ממילא יהיה עם אחרים 5.לחזור לכתיבה באתר הזה ולהיות בו בצורה יום יומית.6.מה שהספונסר יגיד לי אני אעשה
נרשמתי לטבלת ה90 ימים וזה היום הראשון שלי במוכנות למפוקחות מינית ולא רק לנקיות ואם מה שהיה עד עכשיו לא נחשב נקיות אז גם היום הראשון לנקיות.
בהחלמה לכולם
אבי