השעה כמעט 13:00, חסר אונים מול הזמן שחווווווולף לו במהירות האור. מרוב שאני עסוק להספיק את הכל אני לא מספיק כמעט כלום בכל הקשור לחיי האמיתיים כלומר בתכנית. משתוקק לעצור את מחול השדים, להשקיע קצת בהחלמה, לכתוב על מה שאני מרגיש, אבל רכבת ההרים נוסעת מהר מדי, עולה הרים יורדת עמקים ואינה מרפה. כשיש קצת זמן בתחנות ביניים אני מיד מחפש בלוחות הזמנים מתי יוצאת הרכבת הבאה...
קשה לי במרוץ וקשה לי בעצירות. ובפנים חוסר השקט תובע את שלו, הלוחות הטקטוניים המתחילים לזוז מזכירים לי את השבר האפריקאי סורי עליו אני יושב ואת הסכנות הכרוכות בו. יש צורך להתחיל ולהשקיע יותר בתכניות מיגון וחיזוק, עוד טלפון לחבר, עוד כתיבה, עוד קריאה בספר הלבן. בקיצור לזווווווז מהמסילה לפני שהרכבת באה, עדיף עוד לפני ששומעים את הצפירות, אם אפשר לפני שנדלק הרמזור ואולי הוא כבר עובד, לך תדע...
רק אני מתחיל לכתוב ואני מרגיש את תחילתה של השלווה מבצבצת בין השורות מציצה מבין הקטעים. כמה מוזר לדעת שאתה מרגיש מה טוב עבורך אבל לא מוצא לנכון לעשות את זה.
אסירות תודה לך הקב"ה שאתה משאיר אותי על הגלגל גם כשהוא מתחיל לרדת. נותן לי את היכולת וההבנה להמתין עד שיעלה שוב וחוזר חלילה....
אסירות תודה על עוד יום נקי ומפוכח ועל 106 ימים של שפיות.