שלום חברים,ותודה רבה לכל המגיבים
זהו עוד כשעתיים נכנס החג והפור כבר נפל החלטתי להישאר בעיקר כי הבנתי שהסיבה שאני כן רוצה לנסוע לא קשורה למשפחתי אלא רק בשביל כמה שעות של חגיגה עם חברים,סיבה נוספת היא שהסיבה שאני כ"כ רוצה לחגוג עם החברים זה בשביל הריגוש שבחגיגה עם חברים ושתיית יין ביחד עד לכדי סטלה ובאיזה שהוא מקום פנימי ועמוק אני לא חפץ בזה אני בעיקר רוצה שקט ושלווה (וזה לא משהוא שאני יקבל מהחגיגה כנראה) ולסיים את היום נקי,עדיין קשה לי עם ההחלטה אני מפחד שאתחרט עליה.
א.ת ששלחתי מבעוד יום בבוקרו של יום סמס לאמא שלי וכתבתי לה שאנחנו לא מגיעים ולא חיכיתי לרגע שאחרי האחרון עם ההחלטה. ועדיין היה לי קשה במיוחד אחרי שאמא שלי כתבה לי בתגובה שהיא קנתה בגד לילדה(כן היא יודעת באיזה נקודות ללחוץ) בנימוס בכוחו של אלוקים השבתי לה תודה רבה וחג שמח.
הספונסר שלי אומר לי שמה שאני חווה בזמן האחרון כל הרגשות החזקים של הכעסים והטינות שזה סימן טוב שסוף סוף אני מרגיש ולא רק מבין שאני כועס אלא אשכרה מרגיש את זה.
בכנות אני אשתף אתכם אתמול בלילה שכבתי לישון והיה איזה שהוא הבזקון של טינה על חבר ואמרתי לעצמי אה שטויות בקטנה נחליק את זה, התעוררתי בלילה ושכבתי על הבטן וככה רגע לפני שאני מתחיל לפנטז אני חושב על היומן שאני כותב פה בפורום ושזה לא יהיה נחמד אם אני אכתוב ששוב פעם פנטזתי אז בא.ת ויתרתי על זה רק לאותו לילה והתהפכתי חזרה לשכב על הגב.
היום היה לי מבט מכוון למשך כמה רגעים על מושא תאווה אני ח.א מול זה ואני מבקש מאלוקים שיעזור לי למצוא בו מה שאני מחפש בתאווה. מאחל למושא תאווה חיים טובים מלאי שפע אושר בריאות שמחה נחת שלווה ורוגע.
אני רוצה לחשוף שאני חי בהכחשה לגבי כל הפעולות "הקטנות" האלה על התאווה כמו כמה רגעים שכיבה על הבטן כמה רגעים מבטים על מושאי תאווה ופנטזיות קצרצרות אני רוצה להזכיר לעצמי שכל פעולה קטנה כזו מתווספת לפעולה קצת יותר גדולה עד שלבסוף אני משתמש לכל הדעות וכן שחצי עבודה לא תיתן לי שום דבר.
אני א.ת על הכנות שלי עם אשתי שהיא יודעת על המעידה שהייתה לי ,זה נותן לי כוח לדעת שהיא איתי בדרך נותן לי כוח לשתף אותה בכנות מה שעובר עלי
א.ת שרק להיום אני מבין שהניקיון זה הדבר הכי חשוב בחיים עד עכשיו בתכנית ובחיים בכלל רצתי ממקום למקום מנסה לתפוס הכל ולא מצליח לתפוס כלום רק להיום החלטתי להרפות לשחרר ציפיות ולהתמקד בדבר אחד לסיים את היום נקי וכל השאר בונוס.
אני בחג אוכל ביחד עם המשפחה המורחבת ח.א מול תאווה ותלותיות גדולה שיש לי עם כמה מבני/בנות משפחה מבקש מאלוקים שיעזור לי למצוא בו מה שאני מחפש שם ושיעזור להיות נוכח מחובר נינוח שליו בשרות ובנתינה ובעיקר לזכור שהכי חשוב לסיים את היום נקי וכל השאר זה בונוס.
אני מבין שאין לי יותר כוחות אנרגיות לכל המחשבות האלה שרצים כל הזמן בראש לעשות כך וכך או למה ההוא מתנהג אליי או בכלל כך וכך וכדו' דיייייי אין לי כוח זה לא עזר לי עד היום ואין סיבה שזה יעזור לי להבא, רק להיום אני מרים ידיים משחרר נותן לאלוקים לנהל את החיים יותר גרוע מהניהול שלי את החיים לא יכול להיות,ומתמקד בדבר אחד לסיים את היום נקי, אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל זו הפנמה שנכנסה לי עמוק עמוק בימים האחרונים והיא נותנת לי תחושת הקלה.
אז אנא מימך אלוקים עזור לי לעבור את החג הזה בשלום בשלווה וברוגע והכי חשוב
עזור לי להתמקד בדבר אחד שה 24 שעות הבאות יהיו נקיים מתאווה!!!
חג שמח